Najbolje Kladionice » Blog » 22Bet Kladionica: Recenzija i 1000 HRK Bonus Dobrodošlice

22Bet Kladionica: Recenzija i 1000 HRK Bonus Dobrodošlice

22bet je međunarodni operater koji je dosegao svjetske razmjere kada je riječ o ponudi usluga klađenja. Sigurnost igrača na zvaničnoj stranici ovog operatera zajamčena je Curacao licencom. Dakle za poslovanje na području Hrvatske, za razliku od operatera kao što su Favbet, Germania i Mozzart, 22bet kladionica nema domaću licencu. To znači da korisnici ove platforme nisu zaštićeni hrvatskim zakonom.

Kao što smo već spomenuli, ovo je međunarodni operater koji pruža usluge klađenja u mnogim zemljama. S obzirom na navedeno, stranica radi na nekoliko jezika, prihvaća nekoliko valuta i daje različite bonuse ovisno o regijama igrača. Na primjer, 22bet bonus dobrodošlice u Hrvatskoj bit će u kunama i može uključivati drugačiji iznos nego u drugim zemljama. Sve detaljne informacije o bonusima, sustavima plaćanja, mobilnim aplikacijama i još mnogo toga sadržani naša detaljna 22bet recenzija.

22bet kladionica

22Bet Bonus Dobrodošlice

22bet bonus dobrodoslice

Osim operatera s domaćom licencom kao što su Germania, Favbet i Mozzart, koji korisnike nagrađuju odličnim bonusima dobrodošlice, i inozemni operateri trude se ugoditi novim igračima. 22bet kladionica svoje nove korisnike s područja Hrvatske nagrađuje posebnim bonusom dobrodošlice u HRK valuti. Za registraciju na njihovoj stranici i prvu uplatu koristeći bilo koji od dostupnih sustava plaćanja, ovaj operater daje promociju dobrodošlice.

Ponuda dobrodošlice iznosi 100% iznosa prvog ulaganja na računu, a maksimalni bonus koji svaki korisnik pojedinačno može dobiti je 1000 HRK. Nakon uplate od 7 kuna, bonus se automatski prebacuje na račun korisnika. Prije aktiviranja bilo kojeg bonusa, vrlo je važno pročitati odredbe i uvjete koji se odnose na danu ponudu. Uvjeti navedeni u sljedećem odjeljku odnose se na 22bet bonus dobrodošlice.

22Bet Bonus Uvjeti

Osim ograničenja vezanih uz minimalnu uplatu koju korisnik mora izvršiti za aktivaciju navedene promocije, postoje i druge odredbe koje je potrebno ispuniti prije povlačenja sredstava s korisničkog računa. Prvi uvjet za ovaj bonus dobrodošlice je da ga klijent može aktivirati samo jednom, odmah nakon registracije. Također, igrač treba odabrati želi li bonus koristiti za sportsko klađenje ili kockanje.

Ako je bonus određen za sportsko klađenje, mora se uložiti 5x u ekspresne oklade koje sadrže najmanje tri događaja. Tečajevi danih događaja trebaju biti 1,4 ili više. I na kraju, posljednji uvjet vezan uz ovu ponudu dobrodošlice je da vrijedi 7 dana. Naglašavamo da je 22bet naveo da u svakom trenutku može promijeniti uvjete vezane uz bonus dobrodošlice te stoga preporučujemo da igrač prije aktivacije provjeri je li došlo do dodatnih promjena.

22Bet Registracija

22bet registracija

Iako operater nema licencu za rad na području Hrvatske, stanovnici ove zemlje mogu obaviti registraciju na službenoj stranici ili putem mobilnih aplikacija. 22bet registracija može se izvršiti u nekoliko jednostavnih koraka. Za brzo kreiranje novog 22bet računa igrači trebaju postupiti na sljedeći način:

  • Posjetiti službenu web stranicu ovog operatera putem računala ili mobilnog uređaja i potom pristupiti polju za registraciju
  • Odabrati državu, valutu, uneti ime, prezime, lozinku i potom odabrati vrstu bonusa koju žele primiti
  • Složiti se s uvjetima i odredbama te potvrditi da imaju više od 18 godina, a zatim kliknuti na polje “Registracija”

Ovo je sve. Nakon što igrač unese sve gore navedene podatke, 22bet registracija će biti uspješno završena. Na ekranu će se prikazati ID broj koji korisnik može koristiti kroz prijavu. ID se sastoji od 9 brojeva. Nakon prijave, odnosno unosa ID broja ili e-mail adrese te lozinke, igrači će morati potvrditi svoj račun putem broja mobilnog uređaja. Kako bi verifikovao račun, igrač treba unijeti važeći broj mobitela u predviđeno polje i zatim pritisnuti “Poveži telefonski broj”. Uređaj će dobiti kod koji će se morati kopirati ili unijeti na web stranici operatera.

22Bet Sportska ponuda i tečajevi

22bet sportska ponuda i tecajevi

Ponuda sportova koju nudi 22bet kladionica je izuzetna. Operater je svojim korisnicima ponudio mogućnost izbora između ukupno 50 različitih sportova, a dodali bismo da stranica dnevno nudi oko 7000 utakmica na koje se igrači mogu kladiti. S obzirom na brojne događaje koji su dostupni svaki dan, moguće ih je razvrstati u TOP, po ligama i favoritima kao i po tržištima klađenja. Od popularnih sportova kladionica nudi nogomet, tenis, stolni tenis, košarku, odbojku, hokej na ledu, američki nogomet, kriket, ragbi, konjske utrke i još mnogo toga.

Osim ovih sportova, koji su uglavnom sastavni dio svake istaknute kladionice, ovaj operater nudi i netipične vrste sportova. Od nekih manje popularnih sportova na stranicama ovog operatera izdvojili bismo ultimate frisbee, tajlandski boks, borba golim pesnicama, šah, nogomet na pijesku, floorball itd. Ono što ovog operatera izdvaja od ostalih je i mogućnost klađenja u stvarnom vremenu. Raspon sportova dostupnih za klađenje uživo je širok. Tu su nogomet, tenis, biciklizam, golf, hrvanje, rukomet, esport i ostalo.

Što se tiče tečajeva, njihova visina varira ovisno o sportu koji igrač odabere. No, bez obzira na izabrani sportski događaj, možemo reći da će biti pošteni. Standardno visoki tečajevi postoje u nogometu, hokeju na ledu, boksu, odbojci, konjskim utrkama i mnogim drugim sportovima. Nešto niži tečajevi mogu se očekivati u tenisu, kriketu, bejzbolu, američkom nogometu, UFC-u i nekoliko drugih sportova. Na kraju, želimo napomenuti da operater redovito nagrađuje svoje korisnike bonusima koji se mogu iskoristiti za povećanje tečajeva ako igrač stavi više odabira na svoj online tiket.

22Bet Mobilna Aplikacija

22bet aplikacija

Nije iznenađujuće da 22bet kladionica ima web stranicu prilagođenu mobilnim uređajima za klađenje gdje god se korisnici nalazili. Ipak, riječ je o jednom od najistaknutijih stranih operatera. Ali to nije sve. 22bet je iskustvo mobilnog klađenja učinio još zanimljivijim razvojem mobilne aplikacije za Android i iPhone pametne telefone. Preuzimanje softvera sa službene stranice potpuno je besplatno i traje svega nekoliko trenutaka, neovisno o tome koji operativni sustav igrač koristi.

Ipak, još jednom naglašavamo da se radi o kladionici koja nije legalna u hrvatskom području te savjetujemo igračima da preuzimaju samo aplikacije s domaćom licencom. Neke od njih su aplikacije za klađenje Mozzart, Germania i Favbet.

Bez obzira na navedeno, želimo predstaviti nekoliko značajki koje sadrži 22bet mobilna aplikacija za iOS i Android. Riječ je o doista moderno dizajniranom softveru koji igračima pruža visoku razinu zaštite računa korištenjem PIN-a ili biometrijskih podataka koje korisnik mora unijeti svaki put kada pristupa aplikacijama. Osim toga, 22bet mobilna aplikacija je opremljena i drugim opcijama, poput prosljeđivanja redovitih obavijesti korisnicima, mijenjanja pozadinske teme i formata tečajeva, klađenja jednim klikom, gledanja prijenosa sportskih događaja uživo i slično.

Uplata i Isplata

22bet uplata i isplata

22bet kladionica je u samom vrhu kada je riječ o ponudi različitih opcija plaćanja. Pregledali smo sve ponuđene načine uplate i isplate i stekli dojam da ne postoji sustav koji nije pouzdan i koji bi potencijalno mogao ugroziti transakcije. Napominjemo da se transakcije na ovoj platformi obračunavaju u kunama, što nije uobičajeno za međunarodne kladionice. Obično igrači moraju koristiti EUR, USD ili drugu valutu.

Za uplate, 22bet kladionica svojim korisnicima nudi sljedeće opcije dopune računa:

  1. Bankovne kartice
  • Visa
  • MasterCard
  1. E novčanici
  • Skrill/Skrill 1-Tap
  • Neteller
  • EcoPayz
  • AstroPay
  • Sticpay
  • Perfect Money
  • Jeton
  1. Prepaid kartice
  • Paysafecard

Osim ovih metoda, 22bet također nudi veliki popis kriptovaluta koje se mogu koristiti za plaćanja. Tu su Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Dash, Ripple, Toncoin, ZCash, Ethereum, Moreno i mnogi drugi. Minimalni depozit ovisi o odabranoj metodi, a limiti počinju od 7,50 HRK za Visa, MasterCard, Paysafecard i rastu za ostale metode. Uplate se automatski obračunavaju i nema dodatnih troškova.

Sustavi plaćanja koji se mogu koristiti za isplatu s računa također su raznoliki. Uz bankovne kartice, e-novčanike i kriptovalute, za isplate igrači mogu koristiti i bankovne transfere i Payeer sustav plaćanja, koji nisu dostupni za depozite. Ograničenja isplate variraju ovisno o odabranoj opciji plaćanja, a obrada korisnikovog zahtjeva za isplatu može trajati od nekoliko sati do nekoliko radnih dana. Upozoravamo igrače da transakcije isplate mogu sadržavati dodatne troškove.

Prednosti i Mane

Sada kada smo završili s detaljnim pregledom 22bet kladionice, želimo istaknuti neke od najvažnijih prednosti i nedostataka.

Prednosti:

  • Širok izbor sporta i sportskih događanja na dnevnoj bazi
  • Klađenje putem mobilnih aplikacija podržanih na Android i iOS operativnim sustavima
  • Veliki izbor sustava plaćanja u kojima dominiraju različite kriptovalute

Mane:

  • 22bet nema licencu izdanu od strane hrvatskog zakonodavstva
  • Ne postoji jamstvo zaštite za igrače s hrvatskog teritorija
  • Zbog prevelikog izbora sportova teško se odlučiti na što se kladiti

Zaključak

Kao što ste mogli vidjeti, 22bet je zaista istaknuti međunarodni operater sa širokim spektrom usluga za sve koji se žele kladiti na tipične i netipične sportove. No, ima jednu vrlo veliku manu, a to je da je regulirana Curacao licencom i da nema dozvolu za rad izdanu od strane hrvatskog regulatornog tijela. Dakle, 22bet je ilegalan na području Hrvatske, stoga savjetujemo svima koji se žele kladiti u ovoj zemlji da se registriraju i koriste one kladionice koje imaju domaću licencu. Neki od njih su Mozzart, Favbet i Germania. Ovi operateri, koji su svakako pouzdani za klađenje, svojim korisnicima daju i primamljive bonuse dobrodošlice. Mozzart nudi 100% bonusa dobrodošlice do 100€, Favbet daje 100% promociju do 5.000 HRK + 200 KN bezrizičnih oklada i na kraju Germania nagrađuje nove korisnike s 350% bonusa do 3500 KN.

 

 

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)