Najbolje Kladionice » Blog » Bet365 Kladionica: Recenzija 2022

Bet365 Kladionica: Recenzija 2022

Kladionica Bet365 jedno je od najvećih imena u industriji online klađenja i jedan je od najčešćih izbora domaćih igrača kada su u pitanju strane kladionice. No, postavlja se pitanje koliko je sigurno kladiti se sa stranim operaterima koji nemaju licencu za rad u Hrvatskoj. Jeste li u tom slučaju zaštićeni, jesu li vaši podaci i novac sigurni, saznat ćete u ovoj recenziji Bet365. Osim toga, pokušali smo vam predstaviti korisne informacije o Bet365 aplikaciji, sportskim ponudama, uplatama i isplatama, a na kraju pregleda možete vidjeti njihove najveće nedostatke i prednosti. Nastavite čitati kako biste saznali isplati li se registrirati kod ove kladionice ili je bolje posegnuti za nekim domaćim alternativama.

bet365 kladionica

Bet365 Registracija

Bet365 registracija je jednostavan i kratak proces, koji ipak može potrajati dugo jer je potrebno verificirati svoj račun, odnosno potvrditi svoj identitet. Kada pristupite samoj stranici i pritisnete žuti gumb “Join” u gornjem desnom kutu, od vas će se tražiti da unesete osobne podatke.

Zatim potvrdite da ste punoljetni za dovršetak registracije jer je to vrlo važan korak. Maloljetnici se ne smiju registrirati ni na jednom mjestu za online klađenje.

Prije nego što se možete kladiti, morat ćete naravno nadopuniti svoj račun, o čemu će biti više riječi u nastavku. Osim plaćanja, jedino što vas dijeli od izvršene narudžbe je provjera. Morate poslati dokaz svog identiteta slanjem slike valjanog dokumenta koji je izdala država čiji ste državljanin. To može biti osobna iskaznica, ali i putovnica.

Bet365 u Hrvatskoj

Kladionica Bet365 još uvijek nema hrvatsku licencu, a ne znamo ni hoće li je imati u budućnosti. Naš tim vrlo ozbiljno shvaća licenciranje i ne preporuča klađenje u nelicenciranim kladionicama jer ste u tom slučaju prepušteni sami sebi i naš vas zakon ne može zaštititi u slučaju zlouporabe vaših osobnih podataka ili ugrožavanja sredstava.

Međutim, za one koji to stvarno žele, podijelit ćemo informacije o tome kako pristupiti ovoj platformi za online klađenje. To se može učiniti uz pomoć VPN aplikacije. Skinete neku besplatnu VPN aplikaciju iz dućana svog pametnog telefona, i preuzmete IP adresu neke strane zemlje u kojoj se može kladiti u Bet365 kladionici.

Bet365 Sportska ponuda i tečajevi

bet365 sportska ponuda i tečajevi

Bet365 ima jednu od najboljih sportskih ponuda na tržištu, rijetko koja online kladionica se može pohvaliti tako dugačkom listom ponuđenih sportova. I kada je riječ o tradicionalnom klađenju prije utakmice, ali i klađenju uživo.

Prije svega, tu su popularni sportovi poput nogometa, košarke, tenisa, odbojke, hokeja i slično. Osim toga, nude surfanje, snooker, politiku, motociklističke utrke, konjske utrke, golf gutsal i tako dalje. Za one koji to vole postoji i zaseban dio sa zimskim sportovima, pa je tako moguće kladiti se na skijanje, biatlon i skijaške skokove.

Tržištima klađenja nema kraja, u ponudi je sve što vam padne na pamet, vezano za određeni sport. Kladionica Bet365 također je popularna zbog svojih prop betova koji vam pružaju zanimljive mogućnosti klađenja, pa vam savjetujemo da i vi isprobate to ako još niste.

Bet365 Mobilna Aplikacija

bet365 aplikacija

S obzirom da iz Hrvatske ne možete pristupiti stranici Bet365 bez korištenja jedne od VPN aplikacija, ista situacija vrijedi i za preuzimanje Bet365 aplikacije koja je dostupna samo u zemljama u kojima Bet365 službeno posluje.

Međutim, ako stvarno želite imati Bet365 aplikaciju na svom pametnom telefonu, moguće ju je preuzeti ako poduzmete određene potrebne korake. Prva stvar koju trebate učiniti u procesu preuzimanja Bet365 aplikacije je preuzeti jednu od najbolje ocijenjenih VPN aplikacija u vašoj telefonskoj trgovini, postoje i besplatne i plaćene verzije, ali čak i one besplatne će poslužiti svrsi. Zatim u samoj aplikaciji odaberite zemlju u kojoj je Bet365 aplikacija dostupna i povežite se.

Zatim idite na postavke telefona, a zatim na “Aplikacije” ili “Apps”. Nakon toga pronađite trgovinu (Apple ili Google store) i izbrišite njihovu keš memoriju. Zatim otvorite trgovinu i potražite Bet365 i konačno ćete ga moći preuzeti. Da, sam proces traje malo duže, ali to je jedina opcija ako želite imati Bet365 aplikaciju na svom telefonu ako ste u Hrvatskoj.

Što se same aplikacije tiče, vrlo je brza, navigacija je intuitivna, te sadrži apsolutno sve što ćete pronaći na samoj stranici. Veliki izbor klađenja prije utakmice i klađenja uživo, kao i ostalih igara na sreću koje Bet365 kladionica inače ima u svojoj ponudi.

Uplata i Isplata

S obzirom da je Bet365 kladionica dostupna u velikom broju zemalja diljem svijeta, morali su se potruditi da svojim igračima pruže što više opcija kada su u pitanju uplate i isplate. Neki od dostupnih načina plaćanja koje igrači mogu koristiti za uplate i isplate su:

  • Visa i Mastercard
  • Paypal
  • Paysafecard
  • Skrill
  • Neteller
  • EcoPayz
  • Pouzdano
  • Neosurf
  • Bankovni prijenos
  • Astropay

Iako se ograničenja plaćanja razlikuju od metode do metode, najčešći minimum po transakciji kreće se od 5 do 15 EUR. Uplate se objavljuju gotovo trenutačno tako da se odmah možete uputiti na sportsko klađenje ili što god odaberete. Što se tiče isplata, najčešći zahtjev je najmanje 5 EUR po transakciji, a obično se obrađuju unutar 24 sata, ovisno o metodi koju odaberete.

Prednosti i Nedostaci

Na kraju ove recenzije Bet365 sigurno imamo mišljenje i svjesni smo glavnih prednosti i nedostataka ovog operatera. Naši čitatelji mogu ih vidjeti u dva kratka popisa u nastavku.

Prednosti:

  • Širok izbor sportova
  • Mobilna aplikacija
  • Dostupno igračima širom svijeta

Nedostaci:

  • Nema hrvatsku dozvolu
  • Često mu je teško pristupiti čak i s VPN aplikacijama
  • Mali broj promocija

Zaključak

Bet365 kladionica je godinama izgradila reputaciju u svijetu online klađenja, no nakon ove recenzije uvidjeli smo da hrvatski igrači ipak imaju puno bolje alternative, pogotovo kada govorimo o domaćim kladionicama. Tu se najviše ističu Mozzart, Germania i Favbet koji nude povoljnije tečajeve, primamljive bonuse, a prije svega imaju hrvatsku licencu, što znači da ste potpuno sigurni kao igrač. Vaš novac i podaci ne mogu biti zloupotrijebljeni, a čak i ako se to nekako dogodi, zakon vas štiti. Kako bismo vam olakšali izbor, izradili smo i detaljne recenzije najboljih kladionica u Hrvatskoj pa pogledajte i sami se uvjerite.

Ako Bet365 u narednom periodu dobije dozvolu za rad u Hrvatskoj, potrudićemo se da naši čitaoci budu među prvima koji će to saznati. Ukoliko Bet365 u narednom razdoblju dobije licencu za rad u Hrvatskoj, potrudit ćemo se da naši čitatelji među prvima saznaju.

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)