Favbet Kladionica: Uzmi Bonus Dobrodošlice do 700 EUR

Favbet kladionica godinama je jedan od favorita među hrvatskim igračima. Ako se još niste imali prilike kladiti ovdje, možete iskoristiti brojne pogodnosti za nove igrače, uključujući i bonus dobrodošlice do 700 EUR. Kako bismo vam što više približili sve što ova kladionica nudi, napisali smo ovu detaljnu recenziju sa svim informacijama koje su vam potrebne. Ostanite s nama i saznajte sve o tome kako se registrirati, izvršiti uplatu, kakva je sportska ponuda, koliki su koeficijenti i još mnogo toga.
favbet bonus dobrodoslice

UZMI FAVBET BONUS

Favbet Bonus Dobrodošlice – Uzmi do 700 EUR

Favbet kladionica napravila je izvrstan posao kada je u pitanju motiviranje novih igrača da se pridruže njihovoj web stranici. Doista izdašan bonus dobrodošlice do 700 EUR. Ovaj bonus dobiva svaki novi igrač na prvi depozit u iznosu od 100% na sve uplate do 700 EUR. Uz to, paket uključuje 30 EUR besplatnog beta i 200 besplatnih vrtnji. Da biste se kvalificirali za ovaj bonus, trebate se registrirati i izvršiti uplatu od najmanje 8 EUR. Također, morate odigrati svoju početnu opkladu 20 puta na sportskom klađenju u 10 dana kako biste preuzeli svoj bonus. U svakom trenutku možete provjeriti na njihovom kalkulatoru koliko ste daleko stigli igranjem.

Ova ponuda vrijedi samo za igrače koji su se tek registrirali, a vrijedi za sljedeće:

  • Minimalni ulog za sportske oklade (pre-match ili oklade uživo): 8 EUR
  • Oklade na vritualnim sportovima se ne računaju.
  • Minimalni tečaj za sportske oklade: 1.50.
  • Vrste bonus oklada: obične i sistemske oklade (svaki događaj u višestrukoj ili sistemskoj okladi mora imati tečaj od najmanje 1.50).

 

favbet bonus dobrodoslice

UZMI FAVBET BONUS

Kako se registrirati na Favbet?

Ako ste hrvatski državljanin, registracija na Favbet vam neće predstavljati problem. Nakon što ovdje kliknete gumb za preuzimanje bonusa, bit ćete preusmjereni na web stranicu za registraciju Favbet.

Registracija na Favbet odvija se u tri faze. U prvoj fazi potrebno je unijeti podatke koji se odnose na vašu e-poštu i željenu lozinku. Nakon toga, u drugom koraku potrebno je unijeti važne osobne podatke. To su vaše ime i prezime, željeno korisničko ime, datum rođenja, spol, državljanstvo, adresa, broj telefona, vrsta dokumenta, broj tog dokumenta kao i datum izdavanja, te OIB i IBAN. Vrlo je važno ispuniti točne podatke jer Favbet ima sustav za izravnu provjeru. Bez pravih informacija nećete moći kreirati račun.

Konačno, posljednji treći korak uključuje odabir tajnog pitanja i polja u koja trebate navesti da imate više od 18 godina, da niste politički eksponirana osoba i da prihvaćate njihove politike i uvjete korištenja. Tu je i polje za promo kod, koje u ovom slučaju ne morate ispunjavati, potrebno je samo kliknuti na gumb u ovom tekstu, a bonus će vam biti uručen nakon registracije i prve uplate od najmanje 8 EUR.
favbet registracija

Sportska Ponuda i Keoficijenti

Favbet ima širok i raznolik raspon sportova, bilo da se kladite prije događaja ili uživo. Od popularnih sportova tu su naravno nogomet, košarka, tenis, hokej, odbojka, rukomet, vaterpolo i drugi. Moguće je kladiti se i na manje popularne sportove kao što su snooker, golf, futsal, biciklizam i slično. Trenutno u ponudi imaju 27 različitih sportova.

Ako se volite kladiti uživo, to možete učiniti na 11 sportova u ponudi, uključujući nogomet, tenis, košarku, rukomet i još mnogo toga. Velika prednost klađenja uživo je što možete iskusiti znatno bolje koeficijente nego kada se kladite prije događaja. Moguće je kladiti se na pobjednika, duplu šansu, hendikep, više/manje i druga popularna tržišta.

Koeficijenti koje nudi ova kladionica su izvrsni, a često i nešto veći nego u drugim konkurentskim kladionicama. Pogotovo kada je u pitanju nogometno klađenje.

Ono što je zanimljivo je da se u svakom trenutku možete kladiti na različite specijale, pa čak i na politiku, pobjednike Eurovizije, Oscare i tako dalje.
favbet kvote

Favbet Kladionica Aplikacija

Favbet kladionica vam nudi mogućnost da ostanete u igri instaliranjem njihove aplikacije. Na taj način u svakom trenutku možete pristupiti njihovoj platformi i doslovno je nositi sa sobom u džepu. Aplikacija Favbet dostupna je za Android i iOS uređaje, a možete je preuzeti izravno s njihove web stranice.

Za instaliranje Favbet aplikacije potrebno je kliknuti na ikonu Google Play ili Apple Play, ovisno o tome koji operativni sustav koristite, te pokrenuti proces instalacije. Dopustite svom mobilnom telefonu da preuzme i instalira datoteke iz nepoznatih izvora, instalirajte APK datoteku koju ste preuzeli, otvorite je i možete je odmah koristiti. Jedan od prijedloga je da s vremena na vrijeme provjerite postoji li novija verzija ili da ažurirate aplikaciju kako biste imali maksimalni ugođaj.

Vrlo je jednostavno navigirati aplikacijom, sve su glavne funkcije jasno prikazane, a raspored je iznimno jasan. Unutar ove aplikacije moguće je kladiti se, igrati casino igre, provjeriti svoju kartu, vršiti plaćanja i slično. Sam izgled vrlo je sličan mobilnoj verziji njihove web stranice pa vam neće biti teško pronaći ono što vam treba.
favbet aplikacija

Uplata i Isplata Depozita na Favbet

Na Favbetu odmah nakon registracije bit ćete preusmjereni na stranicu za plaćanje koja je neophodna da biste se mogli prebaciti na klađenje. Trenutno postoje četiri opcije za novčane transakcije u ovoj kladionici, a to su:

  • Kreditne kartice
  • Favbet podružnice
  • AirCash
  • A-bon

Ovisno o tome koji način plaćanja odaberete, bit će vam postavljena različita ograničenja za minimalna plaćanja i isplate.

Favbet sms uplata trenutno nije jedna od opcija na ovoj platformi. Još uvijek ne znamo hoće li se to promijeniti u budućnosti tako da Favbet doda tu opciju plaćanja. Međutim, čim dođe do bilo kakvih promjena, naš tim će ovu informaciju dostaviti našim čitateljima u najkraćem mogućem roku.

Vrijeme obrade svake od transakcija ovisi isključivo o metodi koju odaberete. Ako uplatite u jednoj od poslovnica, novac na računu možete očekivati ​​odmah, a ako se odlučite za kreditne kartice ili neki drugi način, moguće je pričekati do tri radna dana. Favbet isplata također ne predstavlja problem. Kada želite isplatiti svoje dobitke, označite iznos, odaberite metodu i novac će se ubrzo naći kod vas.
favbet uplata isplata

Korisnička Podrška

Favbet je svojim igračima predstavio vrlo pouzdanu i odgovornu korisničku podršku kojoj se možete obratiti na nekoliko različitih načina. Moguće je poslati e-mail na [email protected], nazvati kontakt telefon 01 6286 668 ili se odlučiti za opciju chat 0-24. Favbetovi agenti rado će odgovoriti na sva pitanja ili riješiti bilo koji tehnički problem.

Pod opcijom chata odgovor ćete dobiti gotovo trenutno, dok na e-mail možete čekati i nekoliko sati. U svakom slučaju, odgovor će stići u najkraćem mogućem roku. Ono što vam također savjetujemo jest da provjerite njihov odjeljak s Često postavljanim pitanjima. Ovaj odjeljak sadrži pitanja vezana uz vaš račun (plaćanja, isplate, provjera, sigurnost), sportske oklade, oklade uživo i virtualne sportove. Vrlo je vjerojatno da odgovor na vaše pitanje već postoji, pa provjerom FAQ odjeljka možete uštedjeti vrijeme za sebe i Favbet agente. Sve najnovije vijesti možete pratiti i na njihovom YouTube kanalu, Facebook i Instagram stranici.

Prednosti i Mane

Zaključak

Prije svega, Favbet je pouzdana i sigurna online kladionica licencirana od strane Hrvatske da to potvrdi. Svojim registriranim igračima nudi brojne usluge i pogodnosti, pa se za svakoga nađe ponešto. Moguće je kladiti se na Favbetu prije utakmice, ali i uživo, a koeficijenti koje nudi su vrlo konkurentni. Korisnička podrška je odlična, a oni će vam odgovoriti na svako pitanje u najkraćem mogućem roku. Ako želite, također možete preuzeti mobilnu aplikaciju s njihove web stranice ako imate Android ili IOS uređaj. Proces registracije može vam potrajati i do 10 minuta, ali vas prenosi izravno na plaćanje, a ubrzo nakon toga možete se početi kladiti i odabrati jedno od desetaka tržišta koje imaju u ponudi. Želite li iskoristiti velikodušni bonus do 700 EUR, savjetujemo vam da kliknete na gumb na ovoj stranici i učinite to već danas!