Najbolje Kladionice » Kvote » Pobjednik natjecanja Liga Prvaka 2022/2023 – Koeficijenti

Pobjednik natjecanja Liga Prvaka 2022/2023 – Koeficijenti

Liga prvaka jedno je od najprestižnijih nogometnih natjecanja koje se održava svake godine, a popularno je i za klađenje. Naše najbolje kladionice imaju brojne mogućnosti klađenja za ovo UEFA natjecanje. Stoga ćemo vam u nastavku dati nekoliko savjeta kako napraviti najbolja moguća predviđanja.

Liga prvaka pobjednik: favoriti i koeficijenti

Kladionica / Pobjednik
Bonus 5 000 HRK 3 500 HRK 400 EUR
Manchester City 1.45 1.45 1.45
Inter 8.00 8.50 8.00

*Liga prvaka pobjednik koeficijenti su ažururani dana 24.5.2023.

U Ligi prvaka svaka utakmica je važna i možete iskoristiti povoljnije koeficijente postavljajući oklade na vrijeme. I prije početka sezone špekulira se tko bi mogao biti favorit za pobjedu, te ako se u tom trenutku odlučite kladiti, možete zaraditi puno novca jer je tada koeficijent najveći.

Liga Prvaka Koeficijenti na Hrvatskim kladionicama

Naš tim je detaljno analizirao domaće licencirane kladionice i njihovu ponudu. Tečajevi se mijenjaju nakon svakog kola, stoga redovno ažuriramo gornju tablicu. 

Koja je momčad najčešće osvajala Ligu prvaka?

Od početka Lige prvaka 1955. najbolji su se natjecali za pobjedu. Statistika kaže da je najuspješniji klub po broju pobjeda Real Madrid, koji je u povijesti ovog natjecanja osvojio 14 trofeja.

Real Madrid je osvojio prvu godinu Lige prvaka, a i prošle sezone. Također su uspjeli vezati tri uzastopne godine kao pobjednici ovog natjecanja, od 2015. do 2018.. godine.

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)