Najbolje Kladionice » Kvote » Euro 2024 Kvote – Koeficijenti na pobjednika

Euro 2024 Kvote – Koeficijenti na pobjednika

U 2024. godini, nogometna scena usmjerava svoju pozornost na Europsko prvenstvo koje će se održati u Njemačkoj, s početkom 14. lipnja i završetkom 14. srpnja. Hrvatska nogometna reprezentacija, poznata po svojim uspjesima i snažnom duhu, nastupila je na veliku scenu s visokim očekivanjima. Ipak, Vatreni nisu prošli dalje iz skupine B gdje su se natjecali protiv Španjolske, Italije i Albanije.

mozzart free betUZMI FREEBET

Europsko prvenstvo u nogometu 2024 Kvote

*Preporučujemo horizontalno okretanje telefona za bolji pregled kvota

Kladionica / Pobjednik
Bonus UZMI do 400 EUR UZMI do 100 EUR
Španjolska 2.60 2.50
Engleska 3.45 3.50

*Koeficijenti za pobjednika Europskog prenstva su poslednji put ažurirani 12.7.2024.

Format, grupe i raspored Europskog prvenstva u nogometu 2024

Europsko prvenstvo u nogometu, koje se održava svake četiri godine, doživjelo je svoje 17. izdanje 2024. godine u Njemačkoj. Sadašnji format uključuje sljedeće faze:

Prvo se odvija kvalifikacijski ciklus, tijekom kojeg nacionalne nogometne reprezentacije igraju mečeve kako bi se plasirale na glavni turnir. Nakon kvalifikacija, 24 najbolje reprezentacije se pomoću ždrijeba raspoređuju u šest grupa. Svaka reprezentacija igra tri utakmice unutar svoje grupe, a dvije najbolje ekipe iz svake grupe, zajedno s četiri najbolje trećeplasirane ekipe, prolaze u eliminacijsku fazu. Svi mečevi se igraju na neutralnim terenima. Nakon grupne faze, slijedi eliminacijska faza, u kojoj se ekipe natječu za mjesto u finalu. Kroz osminu finala, četvrtfinale, polufinale i na kraju finale, ekipa koja ostvari najviše pobjeda osvaja naslov prvaka Europe.

euro 2024 skupine

Evo rasporeda reprezentacija po grupama na Europskom prvenstvu 2024:

Grupa A: Njemačka, Škotska, Mađarska, Švicarska

Grupa B: Španjolska, Hrvatska, Italija, Albanija

Grupa C: Slovenija, Danska, Srbija, Engleska

Grupa D: Pobjednik Play-Offa Puta A, Nizozemska, Francuska, Austrija

Grupa E: Belgija, Slovačka, Rumunjska, Pobjednik Play-Offa Puta B

Grupa F: Turska, Pobjednik Play-Offa Puta C, Portugal, Češka Republika

Finale EURO 2024

U finale su stigle reprezentacije Španjolske i Engleske. Utakmica je na rasporedu 14. srpnja u 21 sat, a najveće koeficijente za finalnu utakmicu možete pogledati ovdje.

Najistaknutije Reprezentacije u Povijesti Europskih Prvenstava u Nogometu

Europsko prvenstvo u nogometu obiluje bogatom poviješću, a neke reprezentacije su se posebno istaknule svojim uspjesima i osvojenim trofejima kroz godine. Evo pogleda na neke od reprezentacija koje su obilježile povijest Europskih prvenstava.

Njemačka nogometna reprezentacija spada među najuspješnije na europskim prvenstvima. Trijumfirali su tri puta (1972., 1980., 1996.), a često su se našli i među vodećim momčadima turnira.

Španjolska reprezentacija ostvarila je značajan uspjeh osvojivši Europsko prvenstvo 1964. godine, a zatim su ponovili taj uspjeh 2008. i 2012. godine, kada su osvojili dva uzastopna prvenstva.

Francuska reprezentacija, dvostruki prvak Europe, podigla je trofej europskog prvenstva 1984. i 2000. godine. Osim toga, bili su značajni sudionici i u mnogim drugim izdanjima turnira.

Talijanska reprezentacija, također dvostruki prvak 1968. i 2020. Poznata je po svojoj čvrstoj obrani i taktičkoj igri.

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)