Najbolje Kladionice » Germania

Germania Kladionica: Uzmi Bonus Dobrodošlice do 450 EUR

Kladionica Germania jedna je od najpopularnijih kladionica u našoj zemlji, igrači je jako vole, a nakon čitanja ovog članka shvatit ćete i zašto. Ostanite s nama i saznajte koje pogodnosti Germania nudi svojim novim i starim članovima!GERMANIA BONUS DOBRODOSLICE

UZMI GERMANIA BONUS

Germania Bonus Dobrodošlice – Uzmi do 450 EUR

Svojim novim članovima, Germania internet kladionica daruje bonus dobrodošlice do 450 EUR nakon završene registracije i prve uplate koja ispunjava uvjete. Ovaj bonus se naziva HATTRICK i iznosi do 200% na prve tri uplate igrača do 450 EUR. Važno je napomenuti da ovaj bonus mogu dobiti i igrači koji su već registrirani, ali još nisu napravili prvu uplatu. Minimalna uplata za ostvarivanje bonusa iznosi 5 EUR.

Kao što smo rekli, novi igrači dobivaju bonus na prve tri uplate. 50% za prvu, 100% za drugu i 200% za treću. Kako bi se ovi bonusi našli na vašem računu, potrebno je ispuniti navedene uvjete. Tek nakon ispunjavanja uvjeta i dodjele bonusa na prvu uplatu možete nastaviti s otključavanjem sljedećeg bonusa.

Nakon ispunjenja svih uvjeta ovaj bonus isplaćuju se na račun tako što se stanje uvećava za iznos dodijeljenog bonusa. Obavezna suma za odigravanje može se dostići na sljedeće načine:

  • Klasično klađenje – 100% od uplate na listićima s minimalno 4 događaja i minimalnim pojedinačnim koeficijentom 1,45 ulazi u sumu za odigravanje. U slučaju sistemskih listića, minimalni broj redova po kombinaciji je 4.
  • Klađenje uživo – 20% od uplate na listićima s najmanje 2 događaja i minimalnim pojedinačnim koeficijentom 1,20 ulazi u sumu za odigravanje.
  • Loto – 30% uplate na listićima gdje je minimalno 3 odabrana broja, i to listići brzih izvlačenja – Grčki kino, Poljski kino, Češki kino, Češki brzi kino, Italijanski 10e, Španjolski ekspres i Mađarski putto. Ostale loto igre ne ulaze u sumu za odigravanje.
  • Klađenje na virtualne igre – 30% od uplate na nesistemskim listićima s minimalno dva događaja ulazi u sumu za odigravanje

Rok za ispunjenje uvjeta i otključavanje bonusa je 30 dana, a uvjeti za odigravanje su 4x.
germania bonus

UZMI GERMANIA BONUS

Kako se registrirati na Germania kladionicu?

Svi novi kladitelji koji do sada nisu imali prilike kladiti se u ovoj kladionici, prije svega se moraju registrirati. Germanija je zaista uspela olakšati svojim igračima ovaj cjeli proces, pa se registriranje može završiti u svega nekoliko kratkih koraka.

Kada pristupite web stranici, u gornjem desnom uglu, vidjet ćete “Registriraj se” crvenim slovima. Kliknite. Otvorit će vam se stranica na koju trebate unositi svoje osobne podatke. Potrebno je upisati korisničko ime, e-mail, lozinku, vaše ime i prezime, datum rođenja, OIB, mjesto i adresu, vrstu isprave, broj isprave, te ime vaše banke i slično. Neće vam biti potrebno više od 5 minuta da popunite ovaj upitnik.

Veoma je važno označiti polje koje se odnosi na to da niste politički izložena osoba. Takvima je zabranjen pristup Germania stranici, ali i drugim kladionicama u našoj zemlji.

Ako imate bilo kakve nedoumice, možete kontaktirati uvijek dostupnu i učinkovitu korisničku podršku koja je dostupna 24/7.
germania registracija

Sportska Ponuda i Koeficijenti

Sportska ponuda je nešto čime se Germania doista može pohvaliti jer nudi i brojne sportske događaje, te brojne mogućnosti klađenja. Kompletna ponuda koju ćete vidjeti u lijevom dijelu stranice sadrži sportove kao što su nogomet, košarka, hokej, rukomet, odbojka, tenis, ragbi i drugi.

Možete birati događaje za sljedeći sat, naredni dan, naredna tri dana, kao i sve dane koje ova kladionica ima u ponudi. Povrh kompletne ponude, postoji odjeljak koji se sastoji od izdvojene ponude s najigranijim događajima, specijalima i top ligama.

Tržišta klađenja koja nudi ova kladionica zaista su brojna. Na popularnim sportskim događajima i ligama moguće je imati izbor od preko stotinu opcija klađenja. Osim na 1×2, duple šanse, hendikepe i ostala popularna tržišta, moguće je kladiti se na kombinacije, točan rezultat, priliku Germania, dupli + golovi, prvo, te drugo poluvrijeme i slično. Naravno, ovisno o tome na koji sport se kladite i koliko je sam događaj popularan, iskusit ćete različite vrste i broj tržišta.

Razina kvota je više nego zadovoljavajuća i odgovara tržišnom prosjeku, a ponekad ga i premašuje. Naravno, moguće je doživjeti veće koeficijente na popularnim tržištima i sportovima, a nešto lošije na nekim manje popularnim. Dugoročno gledano, klađenje u Germaniji vam zasigurno neće naškoditi kada je riječ o koeficijentima.

Također, Germania nudi mogućnost klađenja uživo koje je napravljeno po svjetskim standardima. U ponudi je veliki broj događanja uživo, a za najpopularnije imate prijenos koji možete pratiti izravno s njihove web stranice. Osim nogometa, možete gledati tenis i košarku. Također, za događaje koji nemaju prijenos uživo, Germania online kladionica se potrudila pružiti svojim igračima ažurnu statistiku utakmica. Ove informacije mogu vam puno pomoći pri klađenju, a često su korisnije od samog prijenosa uživo.
germania kvote

Germania Kladionica Aplikacija

Germania kladionica uspjela je razviti mobilnu aplikaciju za Android i iOS uređaje. Uz mobilnu aplikaciju, klađenje je još praktičnije, jednostavnije i pristupačnije. Možete se kladiti gdje god se nalazili, gledati prijenos uživo, postavljati oklade tijekom igre, pratiti rezultate, provjeriti svoj tiket i još mnogo toga.

Međutim, postoje određeni zahtjevi kada su u pitanju operativni sustavi. Aplikacija Germania može se instalirati na iOS 7,0 ili novijim, te na Android 2.3.3 ili novijim verzijama. Aplikacija se može preuzeti izravno s njihove web stranice.

Također, da bi omogućili instalaciju aplikacije, morate uključiti postavku “Nepoznati izvori” (Unknown Sources) na telefonu. Time omogućavate da se aplikacija instalira s njihove web stranice.

Uplata i Isplata Depozita na Germaniu

Germania internet kladionica je svojim igračima omogućila nekoliko različitih načina polaganja i podizanja novca. Naime, transakcije se mogu obavljati putem kreditnih kartica (Visa, Master, Maestro), putem tekućeg računa, na platnim mjestima Germania, te putem Skrill servisa.

Ovisno o načinu koji odaberete, imat ćete različita ograničenja plaćanja. Također, ovisno o načinu, uplaćena sredstva će biti doznačena na račun u kladionici odmah, odnosno čim budu proknjižena na račun kladionice. Najkasnije u roku od tri radna dana.

Što se tiče plaćanja s Germania računa, moguće je koristiti sve dostupne metode plaćanja, a uplate se obično čeka oko 1-3 radna dana. Za sve ove transakcije, igrači neće morati plaćati dodatne naknade.
uplata isplata germania

Korisnička Podrška

Germania korisnička podrška dostupna je u svakom trenutku kako bi pomogla korisnicima u bilo kojem problemu ili nedoumici. Njihovim se agentima možete obratiti na nekoliko različitih načina. Ako želite, možete ih kontaktirati pozivom na broj telefona 01/6065 450, ali im možete poslati i e-mail ili koristiti opciju live chata. Njihova e-mail adresa je [email protected], ali predlažemo korištenje opcije live chat ako ste u žurbi i trebate što prije odgovor.

Njihovi ugodni agenti će riješiti vaše probleme i odgovoriti na vaša pitanja u najkraćem mogućem roku. Međutim, uvijek predlažemo da provjerite odjeljak FAQ, s odgovorima na najpopularnija pitanja igrača.

Prednosti i Mane

Zaključak

Nakon detaljnog pregleda Germania internet kladionice, zasigurno smo stekli mišljenje. Germania je pouzdan operater koji svojim igračima nudi mnoge pogodnosti. Prije svega, imaju licencu i legalni su u Hrvatskoj. Nude popularne i manje popularne sportove na koje se možete kladiti prije događaja, i uživo. Bonus dobrodošlice je zaista izdašan, a nije previše teško ispuniti uvjete za igranje. Mobilna aplikacija je odlična i dostupna je za većinu Android i iOS uređaja. Jedina zamjerka koju imamo je ograničen broj načina plaćanja. Vjerujemo da se igračima moglo ponuditi više opcija. Ipak, to je odista zanemariv nedostatak, u usporedbi sa svime što Germania može ponuditi svojim igračima, stoga imate našu preporuku da se registrirate na njihovoj stranici. Da biste to učinili, kliknite na gumb za preuzimanje na ovoj stranici i iskoristite visoke koeficijente koje Germania nudi danas!