Najbolje Kladionice » Blog » SuperSport Kladionica

SuperSport Kladionica: Je li se Isplati Kladiti se Ovdje

SuperSport je licencirani priređivač igara na sreću koji na svojoj službenoj stranici svakodnevno ugošćuje stotine hrvatskih igrača. Moderna web stranica na koju se možete registrirati ako ste punoljetni građanin Hrvatske nudi nekoliko izvora zabave, uključujući sportsko klađenje i casino igre. U ovom članku pokrili smo sve bitne informacije u vezi s sportskom ponudom i tečajevima, koje mogućnosti imate prilikom plaćanja i isplata, što je SuperSport aplikacija i još mnogo toga. Kako biste lakše odlučili hoćete li se ovdje registrirati, pogledajte što smo napisali u nastavku.
supersport kladionica hrvatska

SuperSport je Legalna u Hrvatskoj

SuperSport je jedna od legalnih online kladionica u Hrvatskoj. U Hrvatskoj je ova industrija regulirana Zakonom o igrama na sreću, koji je prilično rigorozan. S obzirom na to da je uspješno prošao cijeli proces i brojne provjere koje naša država zahtijeva prilikom izdavanja dozvole, zajamčena je njegova kvaliteta i pouzdanost.

Dakle, svi građani Hrvatske mogu se registrirati na SuperSport, ali je potrebno da su punoljetni i da verifikuju svoj račun valjanim dokumentom koji će potvrditi njihov identitet, kao i da upišu svoj IBAN, bez kojeg nije moguće otvoriti račun.

Na SuperSport službenim stranicama možete pronaći sve pravne podatke o ovoj tvrtki, sjedištu, broju pod kojim su registrirani i tako dalje. Na temelju svih provjera koje je ova online kladionica morala proći, znamo da su osobni podaci svih igrača maksimalno zaštićeni, kao i sredstva koja uplaćuju na račun kladionice. Također, svi dobici koje ovdje osvojite će bez sumnje biti isplaćeni.

Ono što nije dopušteno je da jedan igrač ima više računa. U tom slučaju će biti sankcioniran i njegov nalog će biti izbrisan.

Sportska ponuda i Tečajevi

SuperSport kladionica ima modernu web stranicu kojom se možete intuitivno kretati, a bogatu sportsku ponudu odmah ćete vidjeti na glavnoj stranici. Možete tražiti sportske događaje po datumu ili možete pogledati njihovu cjelokupnu ponudu.

Svi sportovi koje SuperSport nudi dolaze s mnoštvom tržišta za klađenje. Možete se kladiti na:

  • Nogomet
  • Košarku
  • Rukomet
  • Tenis
  • Bejzbol
  • Hokej
  • Boks
  • Mali nogomet
  • Odbojku
  • Pikado
  • Rugbz
  • Stolni tenis
  • Vaterpolo, i tako dalje.

Među sportskom ponudom izdvojena je Liga prvaka, te SuperSport Specijali poput najtipovanijih događanja i slično. Uz tradicionalno klađenje prije događaja, možete se kladiti i uživo dok je utakmica još u tijeku. To nije loše iskoristiti jer možete doživjeti povoljnije koeficijente, a lakše je predvidjeti ishod kada utakmica počne. Klađenje uživo nudi se na nogomet, tenis, odbojku na pijesku, košarku, hokej i druge sportove, ovisno o događajima koji se igraju u to vrijeme.

Što se tiče visine tečajeva, oni su jako dobri. Naravno, neka tržišta klađenja i manje popularni sportovi imaju prirodno više koeficijente, a neka niže. U prosjeku, izgledi su stvarno dobri.
supersport Sportska ponuda i Tečajevi

Uplata i Isplata Dobitaka

Uplate i isplate dobitaka na SuperSportu su brojne. Igračima su dostupne sljedeće metode:

  • Visa
  • MasterCard
  • Diners Club International
  • Paysafe card
  • Discover
  • Skrill
  • Corvus Pay
  • Aircash
  • A-bon

Ako se želite kladiti odmah nakon registracije, savjetujemo vam da odaberete jedan od načina plaćanja za koje se zna da su odmah uknjiženi. To je slučaj s kreditnim karticama, kao i sa Skrillom i nekim drugim metodama. Plaćanje na SuperSport kladionicama je također dobra opcija, sve što trebate učiniti je reći svoje korisničko ime koje ste kreirali prilikom registracije. Ako se u vašoj blizini nalazi SuperSport kladomat, tamo možete uplatiti novac i on će odmah biti na vašem računu. Bankovne transfere, pak, moguće je uknjižiti tek unutar 24 sata, stoga ih izbjegavajte ako ne volite čekati.

Trenutna plaćanja možete izvršiti SuperSport i A-bonovima, kao i paysafe vaučerima koje možete kupiti na raznim prodajnim mjestima diljem Hrvatske. Jedina mana ovih metoda plaćanja je što će vam biti naplaćene provizije od 4-6%. Najčešći iznos minimalne uplate je oko 10 kuna. Također, sve načine plaćanja koje ste koristili za plaćanje možete koristiti i za isplate dobitaka. Jedina iznimka su bonovi i vaučeri.
supersport uplata i ispalta

Mobilna Aplikacija

SuperSport je prvi put napravio aplikaciju prije 8 godina i nazvao je Sporti. Tada ju je bilo moguće preuzeti samo na Android telefonima, no kako je aplikacija postala jako popularna, odlučili su je napraviti i za Apple uređaje.

Sama aplikacija je vrlo jednostavna i laka za korištenje, a unutar nje ćete moći učiniti gotovo sve što možete kroz desktop verziju stranice. Kada se prijavite u aplikaciju sa svojim podacima, možete se kladiti, pratiti status svojih listića i rezultate sportskih događaja, možete gledati prijenose utakmica uživo i još mnogo toga.

Zaključak

SuperSport je kladionica s dugom tradicijom koja je poznata među hrvatskom populacijom i mnogi je vole. Ne čudi nas jer ima odličnu sportsku ponudu, mogućnost klađenja uživo, natprosječan broj načina plaćanja, kvalitetnu i brzu mobilnu aplikaciju i druge pogodnosti. Sada kada ste pročitali ovu našu detaljnu recenziju, sigurno je lakše donijeti odluku o tome isplati li se kladiti na SuperSport. Ako još uvijek tražite nešto drugo ili želite imati više mogućnosti pri odabiru, savjetujemo vam da pročitate naše preglede online kladionica Mozzart, Germania ili Favbet.

FAQ

Kako izbrisati Supersport račun?

Ukoliko vas zanima kako možete izbrisati svoj Supersport račun, pokušat ćemo vam to objasniti u što kraćim crtama. Prije svega, stanje na Vašem računu mora biti 0 kuna, odnosno ne smijete imati sredstava na računu. Osim toga, vaš račun ne može biti deaktiviran ako su neki listići koje ste igrali još uvijek aktivni. Kada ispunite ova dva uvjeta, sa svoje registrirane e-mail adrese pošaljite Supersportu zahtjev za deaktivaciju u kojem ćete navesti i svoj nadimak koji ste koristili kao korisničko ime na njihovoj platformi.

Gdje Kupiti Supersport bon?

Supersport bon gdje kupiti – veoma je često pitanje, pa smo se potrudili naći odgovor za naše čitatelje. Naime, ovaj bon koji ćete koristiti za uplatu na svoj račun možete kupiti na svim kioscima Tiska. Jedino što bismo napomenuli je, da imate na umu da će vam se iznos bona umanjiti 4% kada budete uplaćivali na kladionicu, smatra se troškom transakcije. Preostali iznos odmah će vam biti raspoloživ za igru.

Postoji li Supersport radno vrijeme vezano za online kladionicu?

Iako Supersport posluje na svojim fizičkim lokacijama tijekom radnog vremena, ova kladionica svoje usluge pruža online, 24 sata dnevno. To znači da možete postavljati oklade, vršiti plaćanja ili bilo što drugo, u bilo koje doba dana ili noći. To bismo spomenuli kao jednu od najvećih prednosti ove online kladionice.

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)