Najbolje Kladionice » Blog » William Hill Kladionica: Recenzija i 40€ Bonus Dobrodošlice

William Hill Kladionica: Recenzija i 40€ Bonus Dobrodošlice

William Hill kladionica je već duže vrijeme popularna među igračima diljem svijeta. Iako su korijeni ove online kladioničarske platforme u Londonu, ona neprestano širi svoje usluge i na druge europske zemlje. Dok je u Velikoj Britaniji kladionica regulirana licencom Gibraltar Gambling Commission, za sve ostale zemlje, vrijedi licenca Malta Gaming Authority. Možemo reći da je ovo jedna od najprestižnijih licenci u industriji klađenja, što znači da je sigurnost korisnika na stranici neupitna. No, ova kladionica još uvijek nema licencu za Hrvatsku.

S obzirom na to da je riječ o međunarodnom operateru, službena stranica dostupna je na više jezika. Sportska ponuda je raznolika, a nudi i mogućnost praćenja radijskih i TV prijenosa sportskih događaja uživo. Postoje i druge karakteristike ovog operatora koje biste trebali znati, a naša William Hill recenzija će vam ih predočiti. Saznat ćete kako funkcionira William Hill bonus dobrodošlice, koje su mogućnosti plaćanja, je li dostupna aplikacija za klađenje i još mnogo toga.

william hill kladionica

William Hill Bonus Dobrodošlice

Nakon registracije putem mobilnog uređaja ili tableta, novi korisnici imaju priliku aktivirati William Hill bonus dobrodošlice. Dakle, promocija se ne odnosi na one koji kreiraju račun s računala ili prijenosnog računala. Ponuda dobrodošlice iznosi 40€, ali ne u bonus novcu, već u besplatnim okladama. Nakon što izvrše prvi depozit i postave okladu od 10€ na bilo koji dostupan sportski događaj, promocija će biti dodijeljena svakom igraču pojedinačno kao 4×10€. Također, za aktiviranje bonusa, igrač mora unijeti promo kod “P40”.

William Hill Bonus Uvjeti

William Hill kladionica u uvjetima ovog bonusa navedi da samo igrači iz Velike Britanije mogu aktivirati ponudu dobrodošlice. Osim ovih igrača, priliku za dobivanje promocije imat će i oni koji kreiraju William Hill račun u Sjevernoj Irskoj i zatraže bonus putem live chata. Stoga, nažalost, ova promocija neće biti dostupna korisnicima iz Hrvatske, pa u tom slučaju možete izabrati neke od kladionica koje su legalne u našoj zemlji, poput Favbeta ili Germanie.

No, ovaj operater nudi i druge bonuse koje igrači iz drugih zemalja mogu aktivirati bez ikakvih problema i kontaktiranja podrške uživo. Ove promocije uglavnom se fokusiraju na povećanje tečajeva, što može biti vrlo korisno za igrače koji postavljaju više oklada istovremeno. Neki od dostupnih bonusa su Build #YourOdds Freedom, Acca Freedom, Free or 4, In-Play Bet Boost – BMW Championship 2022. i drugi.

William Hill Registracija

William Hill registracija na web stranici ili mobilnoj aplikaciji ne zahtijeva previše. Sve što novi igrač treba učiniti je:

  • posjetiti stranicu ili otvoriti iOS/Android aplikaciju i pronaći gumb “Join Now”.
  • unijeti podatke poput imena, prezimena, datuma rođenja, e-pošte, broja telefona i adrese
  • na sljedećoj stranici odabrati svoje korisničko ime, lozinku, valutu, sigurnosno pitanje i prihvatiti uvjete korištenja
  • postaviti limite depozita na dnevnoj, tjednoj i mjesečnoj razini, koji će se kasnije prikazati kao najveći dopušteni iznos prilikom uplate
  • nakon potvrde unesenih podataka, kladionica šalje sigurnosni kod na email koji se treba unijeti u prikazano polje
  • nakon unosa traženog koda, proces registracije je završen

Nakon što je William Hill registracija upješno završena, korisnici ostaju prijavljeni. Dakle, nema potrebe za ponovnom prijavom. To se od igrača tražit sljedeći put kada posjete stranicu.

Nakon registracije u aplikaciji od igrača se tražiti da kreiraju PIN kod. PIN se sastojati od 4 brojke koje se moraju unijeti dva puta i zatim potvrditi. Svaki put kada igrač pristupi aplikaciji, od njega će se tražiti da unese kreirani PIN. Iako je ova opcija iznimno korisna jer omogućuje veću zasićenost naloga, igrači je ne moraju postavljati. Ipak, svima savjetujemo da to učine.

William Hill Sportska ponuda i tečajevi

william hill sportska ponuda

William Hill kladionica ima zaista široku ponudu sportova kao i sportskih događaja na koje se igrači mogu kladiti svaki dan iz udobnosti svog doma. Na web stranici operatera dostupno je ukupno 36 različitih sportova koji su raspoređeni na lijevoj strani ekrana abecednim redom. Trenutačno najpopularniji sportovi, odnosno oni na koje se korisnici ove platforme najviše klade su nogomet i konjske utrke. Osim njih, na stranici operatera u ponudi su i košarka, tenis, stolni tenis, odbojka, boks, ragbi, rukomet i drugi.

Pored širokog spektra sportova, operater nudi i esport odjeljak u kojem igrači mogu predvidjeti rezultate mečeva League of Legends, DOTA 2, Starcraft II, Counter-Strike: Global Offensive, Rocket League, Overwatch i drugima.

Moguće je kladiti se na sve sportove kao i na esportove u stvarnom vremenu. Potrebno je odabrati opciju “In play” i otvorit će se prozor u kojem se može vidjeti trenutni popis događaja dostupnih za klađenje uživo.

Osim klađenja dok su utakmice još u tijeku, operater je ljubiteljima utrka konja i pasa omogućio i praćenje prijenosa uživo. Kvadrat s prijenosom uživo bit će na desnoj strani ekrana i može se odabrati jedan od dva dostupna streama koji igrači žele pratiti. Naglasit ćemo da gledanje prijenosa tijekom klađenja uživo može biti vrlo korisno u donošenju odluke o sljedećem potezu prilikom postavljanja oklada. Zato se nadamo da će ova opcija biti omogućena i za ostale navedene sportove.

Što se tiče tečajeva, oni variraju ovisno o odabranom sportu, ali su pošteni. Visoke tečajevi ponuđeni su u nogometu, konjskim i motociklističkim utrkama, golfu, hokeju na ledu i drugim sportovima. Nešto niži tečajevi postoje u esportu, UFC-u i nekoliko drugih sportova. Ono što je bitno spomenuti je da William Hill kladionica nudi i nekoliko bonusa s kojima igrači mogu povećati svoje tečajeve. Jedan od njih je Build #YourOdds Freedom, koji se može koristiti svaki dan. Ova promocija pruža dvije mogućnosti. Moguće je povećati tečajeve oklade s 3+ odabira ili zaštititi svoju okladu od jednog lošeg rezultata iz pet ili više odabira. Tečajevi se mogu prilagoditi u tri različita formata. To su decimalni, frakcijski i američki.

William Hill Mobilna Aplikacija

william hill aplikacija

Neovisno o tome koriste li igrači za pristup stranici osobno računalo, tablet ili mobilni uređaj, ona će se savršeno uklopiti u okvir njihovog ekrana. Međutim, to nije sve. Ova međunarodna platforma koja pruža usluge klađenja otišla je korak dalje i razvila softver za Android i iOS uređaje. William Hill mobilna aplikacija za obje vrste operativnih sustava dostupna je za potpuno besplatno preuzimanje sa službene web stranice operatera ili odgovarajuće online trgovine.

Aplikaciju za iOS uređaje igrači mogu preuzeti izravno iz App Storea, a William Hill mobilna aplikacija za Android može se vrlo jednostavno preuzeti sa stranice kladionice.

Uplata i Isplata

William Hill kladionica nije jedna od onih koja ograničava igrače kada je u pitanju ponuda pouzdanih sustava plaćanja. Jedino čega bi igrači trebali biti svjesni je da će se uplate i isplate obračunavati u valuti koja je odabrana tijekom registracije. Uplate na kladionici William Hill moguće je izvršiti pomoću nekoliko različitih opcija plaćanja. Dostupne metode za depozite su sljedeće:

  • Kreditne kartice
  • Debitne kartice
  • Bankovni transfer
  • MuchBetter
  • Skrill
  • PaysafeCard
  • Eco
  • Kalibra/Postpay

Minimalna uplata za Eco i PaysafeCard ograničena je na €5, dok je ograničenje za Skrill €10. Ostali načini plaćanja nemaju minimalnu uplatu pa igrači mogu dopuniti svoj račun i manjim iznosom od €5. Što se tiče maksimalnog ograničenja uplate, ono će se odrediti u skladu s ograničenjima depozita koje igrači postave prilikom registracije. Prijenos sredstava za sve navedene opcije depozita bit će automatski. Jedina iznimka je bankovni prijenos, gdje prebacivanje sredstava može trajati od 3 do 5 dana. Nema dodatnih troškova povezanih s uplatom.

Svi gore navedeni sustavi plaćanja također se mogu koristiti prilikom povlačenja sredstava. No, prije isplate igrači moraju verificirati račun odnosno dokazati da su stariji od 18 godina. Na službenoj stranici postoji posebna uputa kako to učiniti.

Minimalni iznos isplate ovisit će o odabranoj opciji plaćanja, dok proces obrade zahtjeva za isplatu može trajati od 1 do 3 radna dana. Dakle, isplata neće biti automatska kao kod uplata. Također mogu se očekivati dodatni troškovi za transakcije povlačenja.

Prednosti i Mane

Sada kada smo završili cijeli pregled ovog operatera, vrijeme je da istaknemo neke od najvažnijih pozitivnih i negativnih karakteristika koje smo uočili.

Prednosti:

  • Veliki izbor sportova uz mogućnost klađenja uživo i gledanja prijenosa uživo
  • WH prijenos utrka konja i pasa
  • Live chat podrška dostupna 24/7
  • Aplikacije za klađenje dostupne za Android i iPhone operativne sustave

Mane:

  • Bonus dobrodošlice dostupan je samo igračima iz Velike Britanije i Sjeverne Irske
  • Mogućnost greške servera prilikom pristupa prijenosu uživo
  • Unos PIN-a svaki put kada pristupite mobilnoj aplikaciji može biti zamoran

Zaključak

Iako je William Hill poznata inozemna kladionica s dugogodišnjom tradicijom, nemaju licencu za Hrvatsku, koja bi zaštitila naše igrače. Igrači iz Hrvatske nemaju niti bonus dobrodošlice, što je veliko razočaranje u samom startu. Međutim, postoje brojne alternative koje hrvatski igrači mogu izabrati. Prije svega, radi se o pouzdanim domaćim kladionicama koje rade s licencom u Hrvatskoj. Neki od njih su Favbet, Germania i Mozzart. Na našim stranicama napravili smo detaljne recenzije ovih kladionica, a klikom na gumb ispod recenzija možete si osigurati više nego izdašne bonuse dobrodošlice.

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)