Najbolje Kladionice » Škola Klađenja » Klađenje na Bejzbol

Klađenje na Bejzbol: Savjeti i Strategije

Klađenje na bejzbol svakako da nije najpopularniji izbor u hrvatskim online kladionicama. Međutim, određen broj igrača koji strastveno prate bejzbolske lige ima priliku i više nego dovoljan broj opcija, kada je u pitanju klađenje na bejzbol. Kladionice koje su pouzdane i legalne, te nude usluge online klađenja u Hrvatskoj, u svojoj sportskoj ponudi uglavnom imaju baseball. Neki od njih su Mozart, Germania i Favbet. U ponudi imaju gotovo sve utakmice najpopularnije MLB lige, a tijekom sezone moguće je kladiti se na 15-20 utakmica svaki dan. Ako i vi želite okušati sreću u klađenju na bejzbol, ostanite s nama, pročitajte naše savjete i uživajte u najboljoj bejzbol ponudi u Hrvatskoj.
TOP 3 kladionice u Hrvatskoj za  klađenje na bejzbol:

KladionicaBonus
1100% do €400 bonusa + 100 besplatnih vrtnji

Primenjuju se T&C. +18. Mozzart kladionica recenzija.

UZMI BONUS
2 bonus do €1000

Primenjuju se T&C. +18. Germania kladionica recenzija.

UZMI BONUS
3100% bonusa do €100

Primenjuju se T&C. +18. PSK kladionica recenzija.

UZMI BONUS

Klađenje na Bejzbol i Vrste Oklada

Klađenje na BejzbolKada se odlučite kladiti na bejzbol, znajte da ćete imati znatno više mogućnosti od ostalih, manje popularnih sportova. Vaš izbor neće biti ograničen na klađenje na pobjednika, ponudit će vam se mnoga druga tržišta. Naš tim analizirao je ponudu najboljih kladionica u Hrvatskoj pa ćemo vam predstaviti osnovne baseball oklade koje ćete moći pronaći.

Za početak, ako vam je fokus isključivo na bejzbolu, savjetujemo vam da posjetite web stranicu Favbet kladionice jer oni imaju daleko najbogatiji izbor bejzbola. Barem što se vrsta oklada tiče. Mozart i Germania također nude bejzbol klađenje, ali nude nešto manji broj opcija klađenja.

Osnovne vrste oklada su, naravno, pobjednik ili 1×2 (prvi inning). Mnogi brkaju ova dva tržišta, ali ona su bitno različita. Kada se kladite na pobjednika, birate samo jedan od dva moguća ishoda. Da pobijedi prva momčad, ili da pobijedi druga momčad. Ukoliko se ipak odlučite za opciju 1×2, moguć je još jedan ishod igre, a to je neriješeno. Tržište 1×2 uvijek dolazi s malo višim koeficijentima nego kada se samo kladite na pobjednika, pa imajte to na umu.

Sljedeća vrsta oklade koja je vrlo popularna je dvoznak. Dvoznak je specifično kladioničarsko tržište koje vam povećava šanse za pogodak, jer jednom okladom odučavate dva od tri moguća ishoda. Dakle, 1x (pobjeda domaćeg tima ili izjednačenje), 2x (pobjeda gostujućeg tima ili izjednačenje) ili 12 (pobjeda domaćeg tima ili pobjeda gostujućeg tima). Budući da su vaše šanse u ovom slučaju veće, izgledi su nešto niži, pa vam savjetujemo da ili dodate još jedan niskorizični par na listić ili uložite nešto više novca kako bi vam se oklada isplatila.

Hendikep je još jedna vrsta oklade koja će vam se gotovo uvijek ponuditi hrvatske kladionice. Klađenje na hendikep vrlo je zanimljivo, iako na početku može djelovati zbunjujuće, ako ste početnik. Hendikep je prednost u vidu određenog broja bodova koju kladionica dodjeljuje slabijoj momčadi prije početka utakmice. Hendikep se najčešće daje u decimalnim brojevima, npr. 1,5, 2,5 i tako dalje. Najčešće će kladionica ponuditi više od jedne opcije hendikepa, svaka s različitim koeficijentima naravno.

Manje/Više je također popularna vrsta oklade kada je u pitanju klađenje na baseball, ali i drugi popularni sportovi. Kladionica unaprijed određuje limit u obliku bodova, ponekad nekoliko limita, a na vama je da predvidite hoće li broj postignutih bodova biti ispod ili iznad zadanog limita. Važno je voditi računa uzima li kladionica i produžetke u obzir jer to može biti presudno za vaš listić. Ne zaboravite ovo provjeriti prije stavljanja oklade. Uz brojne Over/Under limite, neke kladionice, poput Mozarta, mogu postaviti samo jedan limit vezan uz zbroj bodova.

Ponekad postoji i klađenje na Par / Nepar, ukupan broj bodova prve ili druge momčadi, rezultat nakon 5 inninga, hendikep nakon 5 inninga i tako dalje. Broj ponuđenih opcija ovisi o nekoliko čimbenika. Prvenstveno koliko je online kladionica fokusirana na bejzbol kao sport, koliko je neka bejzbol utakmica popularna, gledana, koliko pažnje privlači itd.

Klađenje na MLB

kako se kladiti na bejzbolU hrvatskim kladionicama obično je jedino dostupno klađenje na MLB (najpopularnija američka baseball liga), ostale manje popularne lige nisu dostupne za klađenje. Ako niste upoznati, MLB je najstarija profesionalna baseball liga koja se održava u Americi. Sjedište je u New Yorku, na Manhattanu, te svake sezone sudjeluje 29 momčadi iz Amerike i jedna iz Kanade. Iako je samo natjecanje američko, prati se u cijelom svijetu, a prave obožavatelje možete pronaći u gotovo svakoj zemlji.

Tijekom sezone, dnevno se možete kladiti na između 15-20 događaja u pouzdanim hrvatskim kladionicama kao što su Favbet, Mozart i Germanija. U Mozartu i Germaniji moći ćete se kladiti na pobjednika, dvoznak, zbroj bodova, hendikep i slično, dok vam je u Favbetu ponuđena bogatija ponuda. Za klađenje na baseball u bilo kojoj od ovih kladionica morate biti registrirani član. Naš tim napravio je detaljne preglede svake od ovih kladionica, uključujući postupak registracije s bonus gumbom za preuzimanje kako bi vam cijeli proces bio još lakši.

Klađenje na Bejzbol:  Savjet i Iskustva

Iskustva klađenja na bejzbol su raznolika. Prije svega, možete očekivati ​​nešto povoljnije koeficijente nego kada se kladite npr. na nogomet. S druge strane, visoki tečajevi se vjerojatno neće isplatiti ako ne pratite sport. Dakle, naš prvi savjet je, upoznajte se s bejzbolom, razjasnite pravila igre prije nego što se odlučite za bilo koju okladu.

Sljedeći očiti savjet je da se upoznate s formom momčadi na koju se kladite. Forma je promjenjiva stavka, čak i unutar sezone. Ako nemate vremena gledati bejzbolske utakmice ili ne možete pronaći prijenos uživo, provjerite statistiku nakon svake utakmice. Iako vam se statistika može činiti dosadnom, brojke mogu povećati vaše šanse za dobitak.

Pratite novosti. Može se dogoditi da ključni igrači ne igraju u idućoj utakmici, može se dogoditi da budu na klupi ili demotivirani. Možda je momčad iscrpljena nakon uzastopnih utakmica ili je motivacija oslabila nakon nekoliko poraza. Sve su to faktori koje biste trebali uzeti u obzir prije nego što položite okladu.

Drugi faktor koji bismo izdvojili, a koji nema veze s formom samih igrača, je vrijeme. Vremenski uvjeti, posebice vjetar, mogu uvelike utjecati na ishod utakmice, najvjerojatnije značajno povećati šanse momčadi koja ne važi za favorita. Tada možete iskoristiti povoljne tečajeve i možda ostvariti veće dobitke.

Naš posljednji savjet je da ne donosite odluku na temelju samo jednog čimbenika. Gledajte igru ​​u cjelini, ipak na nju utječu svi navedeni faktori. Kao informirani kladioničar povećavate svoje izglede. Možete profitirati samo ako napravite potpunu analizu koja će učiniti vaše predviđanje točnim. Naravno, ponekad je i sreća odlučujući faktor, ali ne treba se uvijek oslanjati samo na nju.

Kladionice u Hrvatskoj sa Najboljom Ponudom za Bejzbol

najbolje kladionice hrvatska bonusiLegalne kladionice u Hrvatskoj nude klađenje na bejzbol, posebice MLB ligu, iako se ova popularna bejzbolska liga igra na sasvim drugom kontinentu. Naš tim napravio je detaljnu analizu tržišta online klađenja u Hrvatskoj te smo zaključili sljedeće.

Ako se želite kladiti na baseball, prije svega odaberite kladionicu koja ima licencu kako bi vaši podaci i novac bili zaštićeni. Zatim pogledajte koliko im je bogata ponuda u ovom sportu. Prema našem mišljenju, Mozzart, Germania i Favbet najviše odskaču od konkurencije. Ne samo da nude popularne igre bejzbola, već nude i brojna tržišta klađenja, odnosno mogućnosti klađenja. Pogotovo Favbet kladionica.

Još jedna velika stvar uz široku ponudu je bonus dobrodošlice koji svaka od ovih kladionica nudi. Bonus novac koji dobijete kada postanete njihov član možete iskoristiti odmah, i to upravo za baseball oklade.