Najbolje Kladionice » Škola Klađenja » Kako se kladiti na tenis

Kako se kladiti na tenis? Savjeti i Strategije

Kako se kladiti na tenis vrlo je često pitanje u svijetu online klađenja, ponajviše zato što se kladitelji najčešće odlučuju za klađenje na nogomet. Naravno, danas je moguće kladiti se na tenis i desetke drugih sportova, ne samo na pobjednika meča, već i na brojne kladioničarske markete. Po čemu se ova tržišta razlikuju od onih koje vidimo u nogometu i ostalim sportovima, koji su naši savjeti i iskustva, kao i koje hrvatske kladionice imaju najbolju ponudu za tenis, pročitajte u ovom članku.
TOP 3 kladionice u Hrvatskoj za  klađenje na tenis:

KladionicaBonus
1100% do €400 bonusa + 100 besplatnih vrtnji

Primenjuju se T&C. +18. Mozzart kladionica recenzija.

UZMI BONUS
2 bonus do €1000

Primenjuju se T&C. +18. Germania kladionica recenzija.

UZMI BONUS
3100% bonusa do €100

Primenjuju se T&C. +18. PSK kladionica recenzija.

UZMI BONUS

Kako se kladiti na tenis: vrste oklada

kako se kladiti na tenisPrema neslužbenim podacima, tenis je općenito drugi ili treći po popularnosti u hrvatskim internetskim kladionicama. Iz tog razloga kladionice se trude ponuditi što više mogućnosti klađenja kako bi privukle ljubitelje tenisa.
U nastavku ćemo vam pokazati koje su najpopularnije vrste oklada za tenis, te ćemo istaknuti njihove prednosti i nedostatke.

Klađenje na pobjednika susreta

Klađenje na pobjednika meča je najjednostavnija i najčešća vrsta oklade u hrvatskim online kladionicama kada je u pitanju tenis. U ovom slučaju birate jedan od dva moguća ishoda. Za pobjedu igrača broj jedan ili za pobjedu igrača broj dva. Ne postoji mogućnost klađenja na neriješeno. Najveća prednost ovog tržišta klađenja je što ga je vrlo lako razumjeti, te obično nije teško predvidjeti pobjednika. Ipak, klađenje na favorita nije pretjerano isplativo, koeficijenti su niski, pa se povrat na okladu vjerojatno neće činiti previše primamljivim. No, ako kladionica nudi mogućnost klađenja uživo, možete je koristiti u situacijama kada se tečajevi promijene i postanu nešto povoljniji.

Klađenje na setove

Klađenje na setove još je jedna zanimljiva opcija koju možete koristiti za svoje oklade. Naime, kod klađenja na setove možete odabrati klađenje na pobjednika prvog seta. Osim toga, vaš izbor može biti kombinacija pobjednika prvog seta i pobjednika meča. Također vrlo jednostavna vrsta oklade, čija je najveća prednost veći koeficijent nego kada se kladite na pobjednika. Ako dobro poznajete psihologiju igrača na kojeg se kladite i znate kako obično ulazi u susret, sigurno će vam biti lakše predvidjeti pobjednika prvog seta. Neki odmah napadaju agresivno, dok drugi asa u rukavu ostave za kraj.

Klađenje na pobednika turnira

Kada je teniski turnir popularan, online kladionice će vam ponuditi da se kladite na pobjednika turnira. U ovoj vrsti klađenja nema previše filozofiranja. Jednostavno odlučite o pobjedniku (ponekad i prije početka samog turnira), kliknite na koeficijent pored njega i položite svoju okladu. Rizici su kod ove vrste oklade veći, kao i neizvjesnost, no oni su uvijek proporcionalni visini koeficijenata, pa vam se oklada može višestruko vratiti.

Kako se kladiti na tenis: savjeti i iskustva

Savjeti kako se kladiti na tenis zaista su brojni, pa igrači svakodnevno dijele svoja iskustva na poznatim forumima. Za vas smo istražili najpouzdanije strategije kako biste povećali svoje šanse za pobjedu. Prije svega, ono što razlikuje tenis od ostalih sportova i može vam pomoći pri klađenju je vrsta podloge na kojoj se igraju utakmice i turniri.

  • Ukoliko vam nije jasno kako vam vrsta podloge može pomoći, odgovor je sljedeći. Različiti igrači igraju drugačije na različitim podlogama. Upoznajte igru ​​svojih omiljenih tenisača te njihove jake i slabe strane. Ako se kladite na Nadala, njegove šanse neće biti iste kada igra na šljaci i kada igra na travi. Svi znaju da je on kralj šljake. Uzmite takve podatke u obzir.
  • Veliku ulogu igra i koliko su tenisači iscrpljeni. Teniski mečevi mogu trajati satima. Ako tenisač nije imao dovoljno vremena za oporavak od prethodnog maratonskog meča, to će utjecati na njegovu izvedbu u sljedećem meču.
  • Nemojte se čak ni zavarati trenutnim rangom. Igrači koji su na poziciji 100+ često imaju više motivacije od igrača koji su u prvih 50 i brane trenutnu poziciju. Obratite pozornost na mlade igrače s velikim potencijalom i njihove uspjehe u prethodnih nekoliko susreta.
  • Odaberite okladu koja odgovara vašem teniskom znanju. Ako niste previše upućeni i ne pratite tenis redovito, savjetujemo vam da odaberete jednostavnije oklade poput oklade na pobjednika meča. Konkretnije vrste oklada koje dolaze s boljim koeficijentima mogu se pogoditi uglavnom ako imate veliku količinu predznanja, popraćenu s malo sreće.
  • Pažnja na formu igrača možda je nešto što smo trebali spomenuti na početku, ali smo to ostavili za kraj. Poznavanje forme igrača bitan je čimbenik koji treba uzeti u obzir prilikom postavljanja oklade. Tenis je igra 1 na 1 (osim kad su u pitanju parovi) i forma igrača je presudna. Osim što je ključna, forma je vrlo varijabilna. Forma tenisača može biti značajno različita na dva uzastopna turnira, česte su ozljede i drugi čimbenici koji mogu uvelike utjecati na to. I stoga, na ishod vašeg tiketa.

Kladionice u Hrvatskoj sa Najboljom Ponudom Tenisa

najbolje kladionice hrvatska bonusiNadamo se da smo vam do sada uspešno odgovorili na pitanje kako se kladiti na tenis. Ono što je preostalo da kažemo, a veoma je važno, koje su to najbolje hrvatske kladionice koje imaju tenis u svojoj ponudi. Za vas smo izdvojili tri licencirane online kladionice u Hrvatskoj koje imaju najbolju ponudu tenisa.

Favbet Tenis – U Favbet kladionici trenutno se možete kladiti na preko 60 tržišta klađenja. Za najpopularnije teniske mečeve na raspolaganju će vam biti brojne mogućnosti klađenja. Među njima su pobjednik, točan rezultat, pobjednik seta, ukupni rezultat igre, hendikep igre, rezultat seta, čista pobjeda u bilo kojem setu i tako dalje. Ako još nemate račun na Favbetu, možete preuzeti velikodušni bonus dobrodošlice klikom na gumb u ovom tekstu.

Germania Tenis – Germania online kladionica također nudi mnoge vrste oklada unutar teniskog dijela. Možete koristiti natjecateljske tečajeve i kladiti se na pobjednika, hendikep u setovima, hendikep u gemovima, zbroj gemova par/nepar, prvi set, prvi set – kraj i tako dalje. Ponuda uvijek uključuje najpopularnije teniske mečeve kao i prestižne teniske turnire. Ako se još niste registrirali na Germania, možete dobiti Germania bonus dobrodošlice do 3.500 kuna i iskoristiti ga za klađenje na tenis.

Mozzart Tenis – Mozzart, kao i prethodne dvije kladionice s izvrsnom reputacijom, nudi oklade na tenis. Ono što ističemo je da je moguće kladiti se na tenis uživo u sve tri kladionice s naše liste najboljih. Klađenje uživo svakako ima svoje prednosti poput lakšeg predviđanja, povoljnih tečajeva i slično. Vrste oklada u Mozzartu su iste kao u Germaniji i Favbetu, a odlučite li se kladiti u Mozzart kladionici, nakon registracije možete dobiti i bonus do 400 EUR.