Skrill Hrvatska i Kako Uplatiti na Online Kladionice?

Skrill nije samo jedan od najpopularnijih digitalnih novčanika na svijetu već je i jedan od najpouzdanijih načina plaćanja u kladionicama. Ovaj popularni e-novčanik prihvaćen je na gotovo svim legitimnim kladionicama u Hrvatskoj i koriste ga mnogi igrači koji uplaćuju i isplaćuju sredstva. Više o ovom sustavu plaćanja možete saznati u nastavku. Upoznat ćete se s procesom registracije, polaganja i povlačenja. Također ćete pronaći korisne informacije o značajkama Skrill VIP i Skrill 1 Tap.

Kladionice u Hrvatskoj koje prihvaćaju Skrill:

KladionicaBonus
1100% do €400 bonusa + 100 besplatnih obrtaja

Primenjuju se T&C. +18. Mozzart kladionica recenzija.

UZMI BONUS
2 3.500 HRK bonusa

Primenjuju se T&C. +18. Germania kladionica recenzija.

UZMI BONUS

Što je Skrill?

Skrill je na scenu stupio 2001. godine u Velikoj Britaniji i izvorno se zvao Moneybookers. Riječ je o online sustavu plaćanja koji se može koristiti za uplate i isplate kod kladionica diljem svijeta, kao i za prijenos novca među korisnicima. Skrill posjeduje veliki broj licenci koje mu omogućuju da svoje usluge nudi u Europi i globalno. Njime upravlja Paysafe Payment Solutions Limited. Ovu tvrtku regulira Središnja banka Irske za sve upotrebe ovog sustava plaćanja u Europi. Skrill se 2015. spojio s Netellerom, koji im je bio jedan od najvećih konkurenata. Sada su ova dva sustava plaćanja u vlasništvu iste tvrtke.

Od svog lansiranja, Skrill se proširio na više od 120 zemalja i nudi više od 40 različitih valuta. Korisnici mogu uplatiti sredstva u svoj Skrill novčanik koristeći različite načine plaćanja uključujući bankovni prijenos, kartice, druge e-novčanike i tako dalje. Princip njegovog rada sličan je PayPalu. Tako da korisnici koji nemaju raspoloživ PayPal depozit u online kladionici mogu opušteno koristiti Skrill. Također, važno je napomenuti da je jedna od karakteristika ovog sustava sigurnost i pouzdanost transakcija.
skrill hrvatska

Kladionice u Hrvatskoj koje prihvaćaju Skrill

U Hrvatskoj možete pronaći dvije vrlo popularne i pouzdane stranice za klađenje koje će vam ponuditi Skrill za uplate i isplate. To su Mozzart i Germania. Ispod možete vidjeti malo više informacija o ovim kladionicama.

Germania

Germania je kladionica koja uspješno posluje od 1998. godine. U vlasništvu je Germania Sport D.O.O. i ima važeću dozvolu za priređivanje igara na sreću izdanu od strane države Hrvatske. Germania nudi novim korisnicima velikodušan bonus dobrodošlice. Svi novi igrači na stranici Germania imaju priliku aktivirati 200% paket dobrodošlice do 3.500 KN. Minimalna uplata je 30 KN. Maksimalni iznos promocije za prvu uplatu je 500 KN, za drugu 1000 KN, a za treću 2000 KN. Kako bi igrač povukao sredstva putem Skrill-a ili drugim metodama na platformi Germania, mora ispuniti uvjete klađenja.

Za sport su uvjeti sljedeći:

 • standardno klađenje obračunava 100% uplate na listićima (minimalni broj događaja po listiću je 4 s minimalnim tečajem 1,45)
 • klađenje uživo obračunava 20% uplate na tiketima (minimalno 2 događaja i najmanjim tečajem od 1,20)

Mozzart

Mozzart je kladionica koja je otpočela s radom 2001. godine. U Hrvatskoj ovaj operater pruža usluge pod licencom Malta Gaming Authority. Moramo napomenuti da je ovo jedna od najprestižnijih licenci u kladioničarskoj industriji. Baš kao i Germania, Mozzart će vam ponuditi primamljiv sportski bonus dobrodošlice. Sportska promocija dobrodošlice je 100% do maksimalno 100 eura + 20 eura besplatne oklade. Minimalni depozit za aktiviranje bonusa je €10. Da biste dobili €20 besplatnih oklada, morate uložiti najmanje €5 na sportsko klađenje s tečajem 1.2. Za podizanje novca putem Skrill-a potrebno je da se igrač kladi 4x uz minimalni tečaj od 1,35 i na najmanje 4 događaja.

Kako otvoriti nalog na Skrill-u?

Skrill nalog možete otvoriti vrlo jednostavno. Za otvaranje naloga potrebno vam je računalo ili telefon, te nekoliko minuta slobodnog vremena. U sljedećim koracima možete vidjeti detaljno objašnjenje procesa otvaranja Skrill naloga. Trebali biste učiniti sljedeće:

 1. Pronađite službenu Skrill stranicu putem preglednika na svom mobilnom uređaju ili računalu.
 2. Najprije je potrebno unijeti ime, prezime, državu, valutu, mail i lozinku. Lozinka mora imati najmanje 8 znakova.
 3. Pritisnite gumb za registraciju. Otvorit će se nova stranica gdje trebate unijeti podatke o adresi, gradu, poštanskom broju, datumu rođenja i broju telefona.
 4. Zatim trebate verificirati svoj telefonski broj sa šesteroznamenkastim kodom koji će vam stići na mobitel.
 5. U sljedećem koraku trebate kreirati vlastiti kod od 6 brojeva.
 6. Na kraju, morate nadopuniti svoj Skrill sredstvima metodom koju odaberete. Ako se radi o kartici, morate unijeti broj kartice, CVV i datum isteka.

Nakon što napunite svoj Skrill nalog sredstvima, možete otići na stranicu odabrane kladionice, napraviti depozit i započeti sportsko klađenje. Više o procesu depozita u pronaći ćete u nastavku.
skrill registrirati se hrvatska

Uplata i Isplata na hrvatske Kladionice

Za uplate i isplate u hrvatskim kladionicama možete koristiti pouzdan Skrill način isplate. Plaćanja i depoziti dopušteni su u različitim valutama, poput eura i kuna. Da biste uplatili sredstva na svoj račun za klađenje putem Skrill-a, morate odabrati ovu metodu u odjeljku depoziti. Zatim trebate unijeti iznos koji želite prenijeti na račun i upisati svoju e-poštu i lozinku. Na kraju potvrdite transakciju.

U Mozzart-u minimalni iznos uplate je 10 EUR, dok je na stranici Germania minimalna uplata 100 KN. Na obje stranice transakcije su trenutne. To znači da će vam uplaćena sredstva odmah biti dostupna za polog na svim sportskim događajima. Također, ove transakcije vam neće naplatiti nikakve dodatne troškove.

Za povlačenje sredstava sa svog računa za klađenje morate odabrati Skrill u odjeljku za isplate. Nakon što odaberete ovu opciju plaćanja, morate unijeti iznos koji želite podići i potvrditi transakciju. Nećete moći podići sredstva u Mozzart-u ako je iznos isplate manji od €20. Što se Germanije tiče, minimalni limit isplate jednak je minimalnom iznosu depozita, odnosno 100 KN. Vaša će transakcija biti obrađena u roku od 72 sata. Također, neće biti dodatnih troškova kao ni kod depozita.

Skrill MasterCard

Skrill MasterCardOva tvrtka za plaćanje daje vam mogućnost preuzimanja standardne plastične Skrill MasterCard kartice. Osim toga, možete kreirati osobnu virtualnu Skrill MasterCard. Kartica vrijedi tri godine. Za izdavanje i isporuku kartice potrebno je od 2 do 10 radnih dana. Možete preuzeti više MasterCard kartica, ali postoji naknada od 2,50 EUR + godišnja naknada za korištenje od 10 EUR. Virtualnu karticu možete koristiti za online transakcije klađenja. Da biste aktivirali virtualnu MasterCard, idite na opciju Skrill Card na svom Skrill nalogu. Prva kartica je besplatna i dostupna je u 4 različite valute – USD, EUR, PLN i GBP.

Imajte na umu da vaš nalog mora biti registriran na adresi europske regije kako biste mogli naručiti virtualnu karticu. Također, vaš Skrill nalog mora biti u potpunosti verificiran. Prednost virtualne u odnosu na plastičnu karticu je dodatna razina sigurnosti i izbjegavanje potencijalne prijevare. Skrill Virtual Prepaid Mastercard vam omogućuje obavljanje transakcija u svim kladionicama u kojima je Mastercard prihvaćena. Budući da se radi o virtualnoj kartici, ne možete je koristiti izvan mreže.

Maksimalna pojedinačna transakcija ograničena je na 2700 eura. Međutim, ako ste član VIP programa, vaši se limiti transakcija povećavaju u rasponu od 3000-10 000 EUR ovisno o vašoj razini u programu. Također, ako ste član s VIP statusom na Brončanoj razini ili većoj, možete koristiti Skrill MasterCard usluge potpuno besplatno. No, više o VIP programu ove tvrtke za plaćanje u nastavku.

Skrill VIP

Skrill će vam ponuditi i VIP program s kojim možete ostvariti brojne pogodnosti. Skrill VIP se sastoji od četiri razine – brončane, srebrne, zlatne i dijamantne. Da biste postigli bilo koju od ovih VIP razina, morate izvršiti transakcije u unaprijed određenim razdobljima. Transakcije koje trebate izvršiti za razine su sljedeće:

 • Brončana razina – €6.000
 • Srebrna razina – €15.000
 • Zlatna razina – €45 000
 • Dijamantna razina – €90.000

Neke od prednosti članstva u Skrill VIP programu su:

 • Skrill jamstvo protiv prijevare
 • Korištenje Skrill MasterCard potpuno besplatno
 • Niska cijena za pretvorbu valuta
 • Pristup korisničkoj podršci ili osobnom upravitelju 24/7
 • Besplatan prijenos novca i slično

Međutim, kako biste zadržali svoju razinu u programu, morate obavljati transakcije u odgovarajućim razdobljima. Možete vidjeti svoju trenutnu Skrill VIP razinu na dnu svog Skrill naloga.

Skrill 1 Tap

Skrill 1 Tap jedna je od sjajnih značajki koje nudi ovaj sustav plaćanja. Da biste je pokrenuli, morate otići na svoj Skrill nalog i aktivirati opciju Skrill 1 Tap. Vidjeli ste da prilikom klasičnog depozita ovom metodom morate unijeti svoju e-poštu i lozinku. Kada koristite opciju Skrill 1 Tap, ne morate unositi ove podatke.

Sve što trebate učiniti je otvoriti stranicu za klađenje na kojoj ste se registrirali i odabrati Skrill 1 Tap u odjeljku depozit / isplata. Zatim morate unijeti iznos novca i potvrditi transakciju. Dakle, za depozite i isplate samo jednim klikom obavljate svoje transakcije bez unosa ikakvih podataka. Na kraju ćemo istaknuti da je korištenje ove značajke jednako pouzdano kao i korištenje standardnog Skrill plaćanja.