Najbolje Kladionice » Metode Isplate

Metode Isplate Novaca s Kladionica u Hrvatskoj

Hrvatske kladionice utrkuju se da u ponudi svojim korisnicima prikažu najpouzdanije načine plaćanja. Također, paze na raznolikost kako bi svi korisnici mogli izabrati onaj sustav plaćanja koju žele. Svi načini plaćanja u renomiranim hrvatskim kladionicama pouzdani su i sigurni. Dakle, korisnici ne moraju brinuti da će njihove transakcije isplate novca na bilo koji način biti ugrožene. Najpopularnije i ujedno najpouzdanije kladionice u Hrvatskoj su Germania, Favbet i Mozzart bet. Imajući te činjenice na umu, usredotočit ćemo se na njihove opcije isplate.

Neki od dostupnih načina plaćanja koji se mogu koristiti za isplate su e-novčanici kao što je Skrill, bankovni transferi, Aircash aplikacija kao jedan od najpopularnijih oblika mobilnog plaćanja, isplate u poslovnicama i drugi. U našem pregledu ćemo pokriti svaki od ovih načina plaćanja i voditi vas kroz cijeli proces isplate. Također ćete moći vidjeti koji su maksimalni i minimalni limiti povlačenja te koliko se brzo odvijaju transakcije.

Isplata na Tekući Račun

isplata na tekuci racun bankeSredstva sa svog kladioničarskog naloga možete isplatiti u hrvatskim kladionicama prijenosom novca na svoj bankovni račun. Ovakve transakcije mogu najdulje potrajati i obično je potrebno od 2-5 radnih dana, ovisi od kladionice.

Da biste napravili isplatu na tekući račun, slijedite ove korake:

 1. Prijavite se na stranicu odabrane kladionice
 2. Idite na odjeljak za isplate i odaberite tekući račun
 3. Unesite željeni iznos za isplatu
 4. Unesite podatke koji se traže od vas (vlasnik, datum isteka, broj kartice, CVV2)
 5. Potvrdite transakciju

Morat ćete pričekati nekoliko dana da biste mogli podići sredstva sa svog bankovnog računa. Obično je potrebno do 2 radna dana da Mozzart bet odobri vaš zahtjev za povlačenje. Nakon odobrenja, zahtjev se prosljeđuje vašoj banci. Bankama je obično potrebno između 2 i 5 radnih dana za obradu transakcije kako bi se novac pojavio na vašem računu. U Favbetu prijenos na bankovnu karticu može potrajati do 3-5 radnih dana. U Germania obrada transakcija na tekući račun traje do 72 sata.

Također, svaka od kladionica će postaviti minimalne iznose za isplatu. U Germaniji i Favbetu, na primjer, ovaj limit je postavljen na 20 KN. U Mozart bet-u je minimalna isplata fiksirana na €20. Što se tiče dodatnih troškova transakcijskog prometa na bankovnom računu, oni ne postoje. Dakle, koliko novca zatražite, toliko će vam isplatiti vaše kladionice. Ako ste se predomislili oko isplate sredstava i želite obustaviti transakciju, morate kontaktirati korisničku podršku svoje kladionice.

Isplata u Poslovnici

isplata u poslovniciSvoja sredstva možete podići i u najbližoj poslovnici. Za plaćanje u poslovnici potrebno je odabrati iznos koji želite uplatiti i podnijeti zahtjev za uplatu na svoj račun. Također morate navesti poslovnicu u koju želite isplatiti sredstva. Sustav klađenja tada će automatski generirati tajnu lozinku koju je potrebno prikazati prilikom isplate. Možete zapamtiti i zapisati lozinku, a ako vaše računalo ima pisač, možete i ispisati lozinku.

Prilikom isplate sredstava u poslovnici možete slijediti sljedeće korake:

 • Idite na odjeljak za isplate
 • Odaberite željeni iznos
 • Odaberite mjesto plaćanja koje vam najviše odgovara
 • Zapamtite, prepišite ili ispišite kod

Vrijeme obrade zahtjeva je do 24 sata. Kada dođete u Mozzart, Favbet ili Germania poslovnicu, morate pokazati svoje korisničko ime, osobnu iskaznicu i tajnu lozinku kako biste mogli podići sredstva. Međutim, nemate neograničeno razdoblje povlačenja. Obično nakon 3 dana ako ne podignete sredstva u poslovnici vaš zahtjev će biti poništen. Nakon što je zahtjev poništen, sredstva se vraćaju na vaš korisnički nalog. Dakle, ne gubite sredstva, ponovno se možete prijaviti za preuzimanje sredstava u poslovnici. Spomenut ćemo i da kladionice imaju i online karte na kojima su prikazane lokacije poslovnica. Tako ćete točno znati koja je poslovnica najbliža vašem domu.

Isplata preko Aircash Aplikacije

aircash isplata logoZa podizanje sredstava putem mobilnog uređaja možete koristiti Aircash način plaćanja. Sve što trebate učiniti je odabrati aplikaciju Aircash u odjeljku za isplate. Zatim morate unijeti iznos sredstava kao i broj mobitela s kojim ste registrirali Aircash aplikaciju. Vaša sredstva s naloga za klađenje trenutno se prenose na vaš Aircash e-novčanik. Isplaćena sredstva možete podići na sljedećim mjestima:

 • na bilo kojem PBZ bankomatu – potrebno je unijeti kod iz aplikacije (kartica nije neophodna i ne morate biti PBZ korisnik)
 • Na benzinskoj pumpi Ina ili kiosku Tiska

Platne transakcije putem aplikacije Aircash ne naplaćuju dodatne troškove. U Favbetu maksimalna isplata putem Aircash-a u jednom danu je 5.000,00 KN, s druge strane, minimalna isplata u Germania kladionici putem Aircash aplikacije je 10 KN. Kladionica Mozzart bet nema isplatu putem Aircash-a.

Isplata preko Skrill-a

isplata putem skrillaSkrill je jedan od najpouzdanijih i najpopularnijih e-novčanika. Trenutno je dostupan u Germania kladionici i Mozzart bet-u. Favbet nema u ponudi ovaj način plaćanja. Za plaćanje putem Skrill e-novčanika morate slijediti ove korake:

 • Prijavite se na svoj nalog na kladionici
 • Idite na odjeljak za isplate
 • Kliknite na Skrill e-novčanik
 • Unesite iznos isplate i adresu e-pošte vašeg Skrill računa
 • Zatim kliknite na “Isplata”
 • Nakon primitka obavijesti o uspješnoj uplati, kliknite na ‘Zatvori’

Vrijeme obrade zahtjeva obično je 3 radna dana i transakcije ne uključuju dodatne troškove. Minimalna isplata putem Skrill-a je 100 KN.

Minimalni i Maksimalni Iznos Isplate

Minimalni i maksimalni iznos isplate određuje svaka kladionica. Dakle, kao što ste možda vidjeli u dosadašnjem tekstu, minimalna ograničenja isplate razlikuju se u kladionicama Mozzart bet, Favbet i Germania za iste načine plaćanja. Također, u različitim sustavima plaćanja mogu varirati ograničenja povlačenja. Dakle, nećete imati isti limit za isplate putem e-novčanika, na primjer, i putem tekućeg računa.

Postoje niski limiti za isplatu ako se odlučite za Aircash način plaćanja. U tom slučaju imate minimalni limit od 10 KN u kladionicama Favbet i Germania. S druge strane, maksimalni limit isplate za Aircash je postavljen na 5.000 KN. Odlučite li se za plaćanje u poslovnicama Mozzart bet-a, Favbet-a ili Germania, otkrit ćete da se limiti za isplatu kreću od 0,01 HRK do 20.000 HRK. Ovo je sasvim prikladno za one koji žele podići malo novca i za one koji podižu nešto veće iznose.

Također možete odabrati bankovne račune za isplate s kladioničarskog naloga. U tom slučaju minimalna isplata iznosila bi 20 KN u Favbetu i Germaniji, dok će u Mozzart bet-u iznositi €20. Što se tiče maksimalne isplate na tekući račun, ona nije ograničena. Dakle, možete podići bilo koji iznos pa čak i više od 20 000 KN, kao što je slučaj s poslovnicama. Posljednji način plaćanja kojem ćemo obraditi minimalne i maksimalne iznose isplate je Skrill. Minimalna isplata putem Skrill-a je 100 KN, što je nešto više od gore navedenih načina plaćanja. Što se tiče maksimalnog iznosa koji možete podići putem Skrill-a, on nije precizan.