Aircash Hrvatska: Kako Funkcionira Uplata na Kladionice

Ako ne želite riskirati novac koristeći nepouzdane sustave plaćanja dostupne u hrvatskim kladionicama, Aircash aplikacija je prava opcija za vas. Možete je preuzeti na svoje Android, iPhone ili Huawei pametne telefone i registrirati se za nekoliko trenutaka. Da saznate kako funkcionira Aircash i druge važne informacije o ovom sustavu plaćanja, nastavite čitati.

Kladionice u Hrvatskoj koje prihvaćaju Aircash:

KladionicaBonus
1 3.500 HRK bonusa

Primenjuju se T&C. +18. Germania kladionica recenzija.

UZMI BONUS
2100% bonusa do 5.000 HRK

Primenjuju se T&C. +18. Favbet kladionica recenzija.

UZMI BONUS

Koje Kladionice u Hrvatskoj prihvaćaju Aircash?

Aircash sustav plaćanja prilično je popularan u Hrvatskoj i šire. Riječ je o sigurnom digitalnom novčaniku koji će vam vrlo rado ponuditi renomirane kladionice u Hrvatskoj. Neke od ovih kladionica su Favbet i Germania. Više o ovim stranicama za klađenje možete vidjeti u nastavku.

Germania

Germania je popularna sportska kladionica u Hrvatskoj koja posluje pod licencijom koju izdaje Ministarstvo Financija RH. Operater je s dugom tradicijom poslovanja, koji je osnovan davne 1998. U vlasništvu je GERMANIA sport d.o.o. Svi novi igrači na platformi Germania mogu aktivirati sportski bonus dobrodošlice. Germania akcija dobrodošlice je 200% do 3500 KN, uz minimalni depozit od 30 KN. Maksimalni iznos ponude dobrodošlice za prvi depozit je 500 KN. Za drugi depozit maksimalni bonus je 1000 kuna, a za treći 2000 kuna. Uvjeti klađenja u okviru Germania bonusa dobrodošlice nisu isti za standardno online i sportsko klađenje uživo. Standardno sportsko klađenje računa se kao 100% depozita na listiće s minimalnim pojedinačnim tečajem od 1.45 i minimalno 4 događaja. Za sportsko klađenje uživo računa se kao 20% depozita na listiće s minimalnim tečajem od 1.20 i najmanje 2 događaja.

Favbet

Još jedan prestižni operater klađenja koji posluje u Hrvatskoj je Favbet. Ova kladionica osnovana je 1999. godine i u vlasništvu je Favorit United N.V. Djeluje pod dobro poznatom licencom izdatom od strane vlade Curacao-a. Favbet bonus dobrodošlice sastoji se od dva dijela. Prvi dio ovog paketa je bonus na depozit, dok drugi uključuje besplatne oklade. Favbet paket dobrodošlice je 100% bonus na prvi depozit do maksimalno 5000 KN + 200 KN besplatnih oklada. Za aktiviranje bonusa na prvi depozit potrebna je uplata od 100 kuna. Oklada se mora staviti najmanje 40 puta prije povlačenja putem Aircash aplikacije ili druge metode isplate dostupne na Favbet-u. Kada je riječ o bonusu besplatnih oklada, prihod od ove promocije može se uložiti u pojedinačni ili akumulacijski listić s minimalnim tečajem od 1.5.

Kako Funkcionira Aircash?

Da biste koristili Air cash način plaćanja, morate biti registrirani korisnik. Registraciju ćete završiti odabirom polja “Postani korisnik” nakon preuzimanja i pokretanja aplikacije. Zatim u prikazano polje trebate unijeti tražene podatke kao što su ime, prezime, email i telefonski broj te ih potvrditi. Na kraju, morate odabrati PIN. To je sve, vaš Aircash nalog spreman za korištenje. Međutim, napominjemo da se preporučuje da verificirate svoj nalog odmah nakon registracije. To možete učiniti skeniranjem svoje osobne iskaznice u aplikaciji Aircash.

Nakon registracije morate nadopuniti svoj Aircash nalog kako biste ga mogli koristiti za online transakcije. To možete učiniti na sljedeće načine:

  • Karticama (Visa, Maestro i Mastercard) – podaci o kartici se unose samo prvi put i ostaju pohranjeni za sva buduća plaćanja
  • Gotovinskim plaćanjem – na svim kioscima Tiska i Ine i benzinskim postajama Tifon ili novcem primljenim od drugih korisnika

Spomenut ćemo i da svatko tko ima instaliranu Aircash aplikaciju na svom telefonu, a ima verificiran račun, može zatražiti i Aircash karticu. Prva kartica je besplatna i na njoj je naznačen datum isteka. U slučaju gubitka kartice i izdavanja druge, plaća se naknada u iznosu od 30 KN. Online plaćanja putem Aircash kartice kao i njeno održavanje potpuno su besplatni.
aircash hrvatska

AirCash Uplata

Kladionice u Hrvatskoj omogućit će vam korištenje vaše Air cash aplikacije za depozite na njihovim stranicama. Sve što trebate učiniti je otvoriti stranicu odabrane kladionice na svom Android/iPhone/Huawei uređaju i pristupiti odjeljku depozita. Zatim morate odabrati opciju Aircash uplata. Otvorit će se prozor u koji trebate unijeti broj mobitela i iznos novca koji želite prenijeti na nalog. Valuta će biti kuna. Ispod polja za unos novca vidjet ćete ponudu od 10 KN/ 50 KN/ 100 KN/ 500 KN i 2000 KN. Naravno, možete odabrati bilo koji drugi iznos osim ponuđenog, ali je važno voditi računa o limitima minimalnih i maksimalnih depozita.

I Favbet i Germania ograničit će vaše Aircash depozite u rasponu od 10 do 2000 kuna. Ono što je važno napomenuti je da će transakcije biti automatizirane. To znači da će uplaćena sredstva biti dostupna istog trenutka i da ih odmah možete koristiti u sportskom klađenju. Depozitne transakcije ne uključuju dodatne troškove. Osim depozita, i prilikom isplate možete koristiti aplikaciju Air cash. Minimalna isplata također je ograničena na 10 KN, a uplaćena sredstva bit će odmah dostupna na aplikaciji. Transakcije isplate, isto kao I depozitne, ne uključuju dodatne troškove.

Što je AirCash Bon?

Osim plaćanja putem Air cash aplikacije, svoje depozite možete izvršiti i na online kladionicama putem A-bonova. Aircash bon je papirnati vaučer koji možete koristiti za online plaćanja. Online plaćanja A-vaučerom neće uključivati nikakvu transakcijsku naknadu. Aircash vaučer možete kupiti na svim benzinskim postajama (Petrol, Ina, Lukoil, Crodux, Tifon i drugim), i na svim kioscima Tiska i iNovine, te na mnogim drugim lokacijama diljem Hrvatske. Sve lokacije dostupne za kupnju ovog vaučera možete pogledati ovdje.

Da biste izvršili uplatu pomoću Aircash bona, trebate odabrati opciju A-bon u odjeljku depozita odabrane kladionice. Otvorit će se prozor u koji morate unijeti 16-znamenkasti kod koji će biti ispisan na vaučeru koji ste prethodno kupili. Dostupni apoeni za kupnju A-bonova su 25 KN, 50 KN, 100 KN, 200 KN i 500 KN. Minimalni Aircash bon depoziti u kladionicama Favbet i Germania su 25 kuna. Prebačena sredstva bit će vidljiva odmah na vašem kladioničarskom nalogu nakon unosa 16-znamenkastog koda s vaučera i potvrde transakcije.
aircash bon

AirCash Aplikacija

Aplikacija Aircash dostupna je za preuzimanje na mobilnim uređajima i potpuno je besplatna. Korisnici koji posjeduju Android, iPhone i Huawei pametne telefone mogu instalirati Aircash aplikaciju za nekoliko trenutaka. Ovu aplikaciju možete preuzeti sa službene Aircash web stranice klikom na odgovarajuća polja koja su podijeljena za Android/iOS/Huawei uređaje. Dakle, ovisno o tome koji telefon igrač koristi, može kliknuti na polje na službenoj Aircash stranici i preuzeti aplikaciju te ju instalirati jednim klikom. Osim toga, Aircash aplikacija se može preuzeti na sljedeći način:

  • Korisnici Android operativnih sustava mogu preuzeti aplikaciju Aircash na Play Store-u. Moraju imati uređaj 5.0 ili noviji kako bi aplikacija bila podržana na telefonu.
  • Korisnici iOS operativnih sustava, odnosno vlasnici iPhone, iPad ili Mac uređaja, aplikaciju mogu instalirati putem App Store-a. iPhone i iPad moraju biti 12.0 ili noviji da bi aplikacija bila kompatibilna. Korisnici Mac uređaja moraju imati MacOS verziju 11.0 ili noviju, kao i Apple M1 čip.
  • Huawei korisnici mogu preuzeti aplikaciju Aircash pomoću internetske trgovine Huawei AppGallery. Međutim, podaci o verziji uređaja kao uvjeta za instalaciju aplikacije nisu navedeni u ovoj online trgovini.

Aircash aplikacija se može postaviti na hrvatski, engleski, njemački i druge jezike. Također, ova aplikacija podržava više valuta i omogućuje jednostavne i sigurne transakcije na vašim stranicama za klađenje. No, prije uplate, igrač mora biti registriran. Proces registracije objašnjen je u prvom dijelu teksta. Aplikacija je zaštićena četveroznamenkastim PIN kodom koji svaki korisnik kreira odmah nakon registracije. Prilikom otvaranja aplikacije iskaču četiri podizbornika putem kojih se mogu vršiti plaćanja, isplate, slanja novca i korištenje usluga.
aircash aplikacija