Najbolje Kladionice » Germania » Aplikacija

Germania Aplikacija: Kako instalirati &  Recenzija

Operater za klađenje Germania je jedan od onih koji ide u susret novim tehnološkim dostignućima sadašnjosti. Službena stranica ove poznate hrvatske kladionice optimizirana je za klađenje putem pametnih telefona. Osim toga, Germania app bit će dostupna svim korisnicima Android, iOS i Huawei uređaja. Besplatni softver za klađenje Germania možete preuzeti sa službene web stranice za klađenje ili u odgovarajućim online trgovinama. Ako želite saznati više o instalaciji aplikacija, klađenju uživo, uplatama i isplatama, nastavite čitati.
germania bonus dobrodoslice

UZMI GERMANIA BONUS

Germania na mobilnom pretraživaču

Germania kladionica jedna je od onih koja je svoju službenu stranicu u potpunosti prilagodila mobilnim uređajima. To znači da kada postavljate oklade putem svojih telefona, nećete primijetiti nikakvu razliku u funkcionalnosti mobilne verzije stranice u odnosu na verziju za desktop. Međutim, postoje razlike u izgledu stranice na velikim i malim ekranima. Desktop verzija je preopterećena s više polja i čim otvorite stranicu vidjet ćete sve moguće ponude Germania klađenja. Mobilna verzija je “olakšana” u pogledu polja, a na vrhu stranice prikazuje se samo klađenje, uživo, casino, lutrija, lucky, brze igre i promocije.

Također, na samom vrhu stranice u mobilnoj verziji, nalaze se polja za prijavu i registraciju kao i ikona za chat uživo. Jezik, veličinu tečajeva, kao i jezik stranice u desktop verziji možete podesiti klikom na odgovarajuća polja u gornjem lijevom kutu. Da biste izvršili ove promjene u mobilnoj verziji stranice, morate otvoriti okvir pored polja za prijavu. Jezik možete postaviti na engleski ili hrvatski, dok režim izgleda stranice možete promijeniti u svijetli ili tamni.

Ako pomaknete prst niz stranicu, možete vidjeti neke od dostupnih nogometnih utakmica. U slučaju da su tečajevi premaleni i ne možete ih vidjeti, možete postaviti veću veličinu ovih brojeva. Inače, standardni veličina tečajeva je dovoljna za sve igrače koji nemaju problema s vidom. Ako pomaknete stranicu za klađenje do dna, vidjet ćete dostupne sustave plaćanja kao i klubove s kojima Germania ima partnerstvo. Osim toga, na dnu stranice nalaze se polja za aplikacije, koja nećete pronaći u verziji za desktop. Klikom na neka od dostupnih polja za aplikaciju Germania započinjete proces instalacije. Ali više o tome u nastavku.
germania mobilni pretrazivac

Germania Aplikacija: Kako instalirati

Kao što smo spomenuli, Germania aplikacija dostupna je za Android, iOS i Huawei pametne telefone. Sukladno tome, bit će dostupne za preuzimanje u tri online trgovine. Ako koristite Android telefon, svoju aplikaciju Germania možete preuzeti iz trgovine Google Play. Ako imate iOS pametni uređaj, aplikaciju možete pronaći u App Store-u. I na kraju, ako je vaš uređaj Huawei marke, možete instalirati aplikaciju iz AppGallery online trgovine.

Osim ovih internetskih trgovina, aplikaciju možete preuzeti izravno sa službene web stranice ovog operatera. Sve što trebate učiniti je posjetiti službenu sajt platforme, otići do dna stranice i pronaći polja za aplikaciju. Ako ste se odlučili za Android aplikaciju, morat ćete imati najmanje 4.1 verziju uređaja ili noviju. U sljedećih nekoliko koraka možete pratiti cijeli proces instaliranja Android aplikacije:

 • Kliknite okvir “Preuzmi s Google Play-a”.
 • Dopustite preuzimanje aplikacije iz preglednika u postavkama vašeg uređaja
 • Otvorite preuzetu datoteku i kliknite instalacijski okvir u donjem desnom kutu
 • Kada je proces instalacije dovršen, ispred vas će se pojaviti kvačica za uspješnu instalaciju
 • Registrirajte se ili se prijavite u svoju aplikaciju, dopunite svoja sredstva i možete se početi kladiti

Što se tiče preostale dvije aplikacije za iPhone i Huawei, možete ih preuzeti klikom na polja aplikacije na službenoj stranici. Bit ćete preusmjereni izravno na App/AppGallery trgovinu odakle treba da ih instalirate. Sljedeći korak za ove dvije aplikacije je isti kao i za Android. Odnosno, morate se ili prijaviti ako već imate Germania nalog ili se registrirati.

Moramo napomenuti da se u Germania aplikaciji možete samo prijaviti izravno, dok ćete za registraciju biti preusmjereni na službenu web stranicu kladionice. Stoga preporučujemo da prije preuzimanja aplikacije kreirate nalog, kako kasnije ne biste morali ponovno otvarati preglednik.
germania aplikacija instalirati

Germania Aplikacija: Sučelje i navigacija

Germania kladionica aplikacija ima prilično jednostavno sučelje. Nije preopterećena detaljima kao ni službenim stranica operatera, a još je lakša za rukovanje. Postavljena je u tamnu temu, u kojoj dominira ponajprije crna, te žuta i crvena. Ono što smo primijetili je da se režim aplikacije ne može promijeniti u svijetli, kao kod pristupanja stranici putem mobilnog preglednika.

Što se klađenja tiče, čim otvorite aplikaciju vidjet ćete sličice u središnjem dijelu ekrana koje se dijele na klađenje uživo, sportsko klađenje (pred meč), virtualne igre i ostalo. Ako odaberete klađenje uživo, u gornjem dijelu ekrana pritiskom na tri točke možete odabrati klađenje na utakmicu, tko postiže sljedeći gol, pobjednik ostataka utakmice i druge opcije. Utakmice su jasno raspoređene jedna ispod druge, dok će se na dnu ekrana nalaziti vaš listić na kojem ćete moći vidjeti broj tečajeva i iznos na koji ste se kladili. Za razliku od klađenja uživo, tiket za klađenje prije utakmice daje samo informaciju o iznosu tečaja koje ste odigrali. Za detaljnije informacije morate otvoriti tiket na cijelom zaslonu kako biste vidjeli uplatu, porez, dobitke i ostalo. Utakmice možete selektirati na one koje su dostupne 1h, 3h, 6h ili sve dane.

Imajte na umu da Germania apk omogućuje jednostavan pregled sportskih rezultata. Vidjet ćete ovu opciju na dnu aplikacije. Kada je otvorite, možete odabrati vrijeme i sport čije rezultate želite provjeriti. Osim toga, ovaj softver će vam omogućiti da na najbrži mogući način provjerite status listića. Status ulaznica možete provjeriti na dva načina. Prvi način je da u aplikaciju upišete osobnu iskaznicu i pritisnete tipku kvačice. Drugi i praktičniji način je skeniranje listića pomoću kamere vašeg mobilnog uređaja.

Uživo klađenje

Opcija klađenja uživo u aplikaciji Germania bit će pozicionirana na samom vrhu vaših ekrana. Ova aplikacija nudi klađenje uživo na nekoliko sportova kao što su nogomet, odbojka, tenis, košarka, rukomet, ragbi i još mnogo toga. Osim na sport, možete se kladiti i na esport u Germania apk. Dostupni esportovi su Counter Strike, Dota, eFootball i eBasketball.

Bez obzira na što se odlučite kladiti, moći ćete vidjeti da su određeni tečajevi događaja označeni zelenom ili crvenom bojom. Ako je tečaj zeleni, to znači da se povećava. Tečaj se smanjuje se ako je označen crvenom bojom. Osim toga, možete pronaći sportske događaje nad kojim se nalazi ikona ključa. Ova ikona označava da je klađenje trenutno blokirano zbog određenih situacija na terenu.

Za razliku od klađenja prije utakmice, klađenje uživo omogućuje vam da vidite statistiku mečeva koja vam može pomoći da odlučite koju okladu odabrati. Statistika će vam pokazati informacije o udarcima u okvir gola, izvan okvira gola, iz kuta, postavi momčadi, izgledima za pobjedu i još mnogo toga. Koju god okladu odaberete, možete vidjeti iznos koji ste uložili kao i iznos tečajeva na dnu stranice. Također, Germania aplikacija omogućuje prijenos sportskih događaja uživo. Ako vaš mobilni uređaj ima više radne memorije, moći ćete lakše otvarati prijenose uživo.
germania aplikacija kladjenje uzivo

Uplata i isplata

Sva metode plaćanja na službenoj Germania web stranici također su dostupne za korištenje u aplikaciji. Tako ćete imati na raspolaganju sljedeće sustave plaćanja prilikom pravljenja depozita:

 • Platne kartice (putem PBZ banke) – Visa, Visa Premium, Mastercard, Maestro
 • Platne kartice (putem Skrill-a) – Visa, Mastercard, Maestro
 • Skrill (Moneybookers) račun
 • Germania Bon
 • Aplikacija Aircash
 • A-Bon
 • Bankovni prijenos (opća uplatnica)

Što se tiče minimalnog limita depozita koji možete platiti, on će se razlikovati ovisno o odabranom načinu plaćanja. Za aplikaciju Aircash postavljen je minimalni depozit od 10 kuna. Donja granica minimalnog depozita je za Skrill i iznosi 100 kuna. Međutim, kada je riječ o brzini prijenosa uplaćenih sredstava na vaš Germania nalog, gore navedeni načini plaćanja se ne razlikuju. Svaki od njih će vam omogućiti trenutne transakcije, što znači da ćete odmah moći početi s klađenjem.

Za razliku od mnogih opcija depozita, postoji nešto manje načina plaćanja dostupnih za povlačenje. Međutim, ono sto je zajedničko za isplate i depozite je da nema dodatnih troškova koji se nadovezuju na transakcije. Dakle, koliki iznos zatražite tijekom isplate, toliko ćete dobiti od Germania kladionice. Dakle, koliki iznos zatražite tijekom isplate, toliko ćete dobiti od Germania kladionice.

Za podizanje sredstava sa svoje aplikacije, možete koristiti jedan od sljedećih sustava plaćanja:

 • Skrill
 • Aircash aplikacija
 • Isplata na tekući račun

Vrijeme obrade zahtjeva za isplatu razlikuje se za navedene metode. Ove podatke kao i podatke o minimalnim iznosima isplata možete pročitati u donjoj tablici.

Sustav plaćanja Minimalna isplata Vrijeme isplate
Skrill 100 KN 72h
Aircash app 10 KN Odmah
Isplata na tekući račun 20 KN Odmah

 

Zaključak

Kao što možete zaključiti iz našeg pregleda, Germania je učinila sve kako bi svojim korisnicima omogućila udobno klađenje na mobilnim uređajima. Softver aplikacije je stvarno koristan ako ste osoba koja voli kladiti se uživo ili prije utakmice dok niste kod kuće. Proces instalacije je vrlo jednostavan, a budući da je softversko sučelje jednostavno, nećete imati problema s korištenjem aplikacije. U Germania app možete odabrati klađenje uživo na sport ili esport, klađenje prije utakmice, provjeriti stratus tiketa, pogledati rezultate mečeva i još mnogo toga. Posjetite službenu web stranicu operatera i odmah započnite svoju aktivnost mobilnog klađenja.