Najbolje Kladionice » Najbolje Aplikacije za Klađenje

Najbolje aplikacije za sportsko klađenje za Android/iPhone

U 21. stoljeću u kojem tehnologija neprestano napreduje, prilagođavanje online kladionice mobilnim uređajima je zastarjelo. Zahtjevi igrača su sve veći i žele najbolju uslugu kako bi se konačno odlučili za određenu stranicu. Osim ispunjavanja sigurnosnih standarda, ponude atraktivnih bonusa i slično, igrači žele uzbudljivo iskustvo mobilnog klađenja. To se najbolje može postići mobilnim softverom, što je jedan od razloga zašto sve više operatera razvija vlastite iPhone i Android aplikacije.

KladionicaBonus
1100% do €400 bonusa + 100 besplatnih vrtnji

Primenjuju se T&C. +18. Mozzart kladionica recenzija.

UZMI BONUS
2 bonus do €1000

Primenjuju se T&C. +18. Germania kladionica recenzija.

UZMI BONUS
3100% bonusa do €100

Primenjuju se T&C. +18. PSK kladionica recenzija.

UZMI BONUS

Ne postoji jedna aplikacija za koju možemo reći da je bolja od svih ostalih. Više je kvalitetnih softvera koji zadovoljavaju kriterije sigurnosti, sučelja, dizajna, širine usluga i dr. Upravo te parametre ćemo ukazati u nastavku teksta. Saznat ćete što mora sadržavati aplikacija za klađenje kako bi stekla status najbolje. Također ćemo vam reći koje online kladionice nude softver za Android i iPhone i kako ga možete preuzeti.

Kako odabrati najbolju aplikaciju za klađenje?

Teško je reći koja je aplikacija najbolja na tržištu klađenja. Softver koji vama u potpunosti odgovara i radi besprijekorno, možda neće odgovarati drugim igračima. Svatko ima različite interese i ukuse, pa to i ne čudi. No, da bi neka aplikacija uopće bila klasificirana kao najbolja, mora ispuniti nekoliko performansi. Ono što svaka izvanredna aplikacija za klađenje treba sadržavati je:

 1. Prikladno sučelje i navigaciju

Najbolja aplikacija na tržištu mora biti posebno prilagođena mobilnim uređajima i jednostavno dizajnirana. Kao novi igrač, ne smijete se izgubiti u korištenju aplikacije. Sva polja i dostupne opcije moraju biti jasno istaknute. Stoga je minimizacija sučelja više nego poželjna. Također, aplikacija ne smije biti samo replika desktop ili mobilne verzije stranice. Mora imati specifične značajke i funkcije koje će olakšati mobilno klađenje.

 1. Brzo učitavanje i rad bez grešaka

Vrlo čest problem s aplikacijama za klađenje je sporo čitanje. Čim dodirnete ikonu softvera koji ste instalirali na svoj mobilni uređaj, trebao bi se otvoriti. Također, prijelaz s dionice na dionicu treba biti brz i bez kočenja. Imajte na umu da je dugo vrijeme odziva aplikacija za klađenje ponekad uzrokovano slabom internetskom vezom, a ne samim softverom. Također ćemo naglasiti da se može dogoditi da vam se tijekom sportskog klađenja ekran telefona jednostavno zamrzne ili ne prihvati naredbu koju ste prethodno dali. Zato je važno tražiti aplikacije bez grešaka koje mogu biti vrlo katastrofalne ako se dogode u trenutku postavljanja oklada.

 1. Bonus dobrodošlice i metode plaćanja

Vaša aplikacija za klađenje trebala bi vam ponuditi sportski bonus dobrodošlice nakon što se registrirate. Bonus može biti različit ovisno o operateru čiji ste softver preuzeli. Ponekad će vam biti dostupan bonus novac, ponekad prva besplatna oklada i slično. Kako biste aktivirali promociju dobrodošlice, obično ćete morati napraviti prvi depozit. Zato je važno da imate puno pouzdanih sustava plaćanja na raspolaganju koje možete jednostavno povezati sa svog pametnog telefona na softver za klađenje. Ima i slučajeva da kladionice nude posebne opcije mobilnog plaćanja kao što su depoziti putem Prepaid ili Postpaid kartica.

 1. Mogućnost klađenja i prijenosa sportskih događaja uživo

Uz klasično online klađenje na nogometne, košarkaške, teniske i druge sportske mečeve, vrlo cijenjena aplikacija trebala bi sadržavati i opciju klađenja uživo. Naravno, više različitih sportova trebalo bi biti dostupno u odjeljku uživo. Izrada online tiketa za sportove uživo mora funkcionirati jednostavno i brzo. Također, potrebno je biti u tijeku s promjenama tečajeva, u smislu da aplikacija odmah primi podatke u trenutku promjene tečaja i prikaže ih svim igračima.

Na kraju, želimo istaknuti da smo najbolja mobilna aplikacija za klađenje koja ima mogućnost praćenja utakmica u realnom vremenu. Ovo je iznimno velika prednost koju softver vašeg pametnog telefona može pružiti. Gledanje prijenosa sportskih utakmica uživo s vašeg mobilnog telefona olakšat će vam odabir tržišta klađenja i učiniti vaše oklade pouzdanijima kada ih postavljate na događaje uživo.

Zašto koristiti aplikaciju za sportsko klađenje?

Koje su prednosti korištenja aplikacija za klađenje mogli ste zaključiti već u gornjem odlomku. Međutim, to nije sve. Još jedan razlog zašto biste trebali koristiti aplikaciju odabrane kladionice je taj što se na njoj možete kladiti gdje god se nalazili. Dakle, bez obzira jeste li negdje u prirodi, na pauzi za ručak tijekom posla ili na bilo kojem drugom mjestu, moći ćete pratiti tečajeve sportskih događaja i napraviti online tikete.

Također, ako ste već igrali listić na računalu i iz nekog razloga morate izaći iz kuće, možete jednostavno pratiti rezultate odigranih mečeva putem aplikacije. Kao što vidite, ne morate biti vezani za računalo jer možete uživati u aktivnostima klađenja putem mobilnog uređaja. Jedino što će vam trebati je stabilna internetska veza i baterija na vašem pametnom telefonu. Ne želite da vam se telefon isključi usred klađenja i da propustite povoljne tečajeve.

Osim toga, trebali biste koristiti aplikaciju jer će vam neke kladionice ponuditi ekskluzivne promocije ako preuzmete i instalirate njihov softver. Ponuda posebnih bonusa za korisnike softvera je marketinški trik, ali i značajka operatera koji želi nagraditi igrače koji su spremni na inovacije. Također, aplikacije brzo reagiraju, daju sve nove obavijesti igračima i sigurne su za korištenje. Softveri renomiranih online kasina prolazi razne provjere kako bi se utvrdilo da je siguran za preuzimanje i kasnije klađenje preko njih.

Operateri se obvezuju osigurati da ne naiđete na aktivnosti koje ugrožavaju podatke koje otkrijete u softveru. Možete slobodno povezati bilo koji od dostupnih načina plaćanja bez brige da će vaša sredstva ili financijski podaci biti ugroženi neovlaštenim pristupom. Također vas štiti od online prijevara. Neke od najboljih aplikacija za klađenje traže autentifikaciju kada im pristupite. Provjera korisnika može biti takva da morate unijeti PIN kod koji ste prethodno izradili ili ostaviti otisak prsta.

Koja je najbolja aplikacija za klađenje u Hrvatskoj?

najbolja aplikacija za klađenje u HrvatskojKao što smo već naglasili, ne postoji najbolja aplikacija za klađenje, već ona koja ima sve parametre dobrog softvera. Nije lako kreirati i prilagoditi pristupačni softver svima, pogotovo izbirljivim igračima. Sve dodatno otežava činjenica da su danas dostupne mnoge online kladionice i svaka od njih želi imati status najbolje. Konkurencija online kladionica u Hrvatskoj je velika. Operateri se neprestano natječu tko će se istaknuti kao najprikladniji za većinu igrača. Nastoje ponuditi samo najkvalitetnije usluge, prate inovacije i održavaju dobar ugled.

Cilj im je privući što više novih korisnika, kao i zadržati one koji su već registrirani na njihovoj platformi. Zato, prije svega, svoje stranice prilagođavaju pametnim telefonima kako bi bile dostupne što većem broju ljudi. Danas je većina online kladionica prilagodila svoje stranice mobilnim uređajima, što znači da se to ne može smatrati posebnom pogodnošću. Možemo reći da je mobilna prilagodba web stranica u Hrvatskoj prevladana. Igrači žele nešto novo što će klađenje učiniti još uzbudljivijim.

Zbog toga su neke od najuglednijih online platformi u Hrvatskoj započele ili već završile proces razvoja vlastitih aplikacija za klađenje. Softver koji služi za klađenje za pravi novac uglavnom je prilagođen Android i iPhone telefonima. No, naglasit ćemo da određene Hrvatske kladionice preuzimanje aplikacija dopuštaju samo korisnicima Android operativnih sustava, dok iPhone igrači moraju koristiti jedino službenu stranicu. Nije nam jasno zašto bi bilo koji operater velikom broju korisnika iOS mobilnih uređaja onemogućio korištenje softvera.

Međutim, ovo nije slučaj s hrvatskim online kladionicama Mozzart bet, Favbet i Germania. Igrači mogu preuzeti softver bez obzira posjeduju li Android ili iPhone uređaj. To je samo jedan od razloga zašto se ističu među najprestižnijim operaterima u zemlji. Preuzimanje njihovih aplikacija za klađenje potpuno je besplatno i moguće je s njihovih službenih stranica. Sam proces preuzimanja i instalacije je jednostavan i ne traje više od nekoliko sekundi. U nastavku teksta smo korak po korak prikazali proceduru instaliranja mobilnih aplikacija. Također smo detaljnije obradili aplikacije Germania, Mozzart bet i Favbet.

Aplikacije za klađenje vs klađenje na sajtovima

Što se tiče sigurnosti korisnika, mobilna verzija kladioničarske stranice i aplikacije neće se razlikovati. Dakle, ne morate brinuti o ugrožavanju svojih podataka bez obzira na to koriste li website ili softver. Međutim, postoje određene razlike između ove dvije verzije. Vidjeli ste da smo u prethodnom dijelu teksta istaknuli da je jedna od glavnih prednosti aplikacije mogućnost klađenja gdje god se nalazili. Fleksibilnost klađenja odnosi se ne samo aplikacije, već i mobilne verzije kladioničarskih stranica.

Ono po čemu se aplikacija ističe u usporedbi s mobilnom verzijom stranice jest to što brže reagira kada joj pristupite. Osim toga, ako koristite mobilnu verziju stranice, znate da se morate prijaviti svaki put kada joj pristupite. Konstantno upisivanje korisničkog imena i lozinke može biti naporno, pogotovo ako ste igrač koji često posjećuje online kladionice. Mobilna aplikacija za klađenje otklanja ovaj nedostatak. Ako ste preuzeli softver na svoj pametni telefon i želite se odmah kladiti, samo dodirnite ikonu aplikacije. Od vas se neće tražiti da se ponovno i ponovno prijavljujete.

Također, mobilna verzija stranice “odrađuje posao” kada je u pitanju pružanje kvalitetnog iskustva klađenja. No aplikacije podižu uzbuđenje na još višu razinu. Zamislite da koristite modernu aplikaciju s kvalitetnim dizajnom gdje možete dobiti ekskluzivni bonus i koristiti ga dok se kladite uživo. Dodajmo tome da ćete imati mogućnost pratiti izravne prijenose nekih od najuglednijih sportskih natjecanja. Pored toga, aplikacija za klađenje će vam poslati obavijest i podsjetiti vas kada su utakmice u tijeku kako ne biste propustili priliku za izradu online tiketa. Pa što bi moglo biti bolje od ovoga?

Kako instalirati aplikaciju za sportsko klađenje?

Postupak preuzimanja i instaliranja aplikacija za klađenje nije kompliciran. U nekoliko jednostavnih koraka preuzet ćete softver na uređaj, bez obzira koristite li Android ili iPhone. Postoje dva načina instaliranja aplikacije. Prvi se odnosi na preuzimanje softvera izravno sa službene web stranice operatera. Drugi se odnosi na instaliranje aplikacije iz online trgovine. Pripremili smo detaljan vodič korak po korak kako biste mogli jednostavno izvršiti oba procesa.

Preuzmite Germania, Mozzartbet i Favbet aplikacija za klađenje sa službene stranice

 • Ako želite preuzeti aplikacije gore navedenih kladionica, pristupite njihovim službenim stranicama
 • Pomaknite se do dna stranice i potražite gumbe “Preuzmi s Google Play-a” ili “Preuzmi s App Store-a”
 • Dodirnite zadane gumbe, gdje će vam se u slučaju Mozzart bet i Germania otvoriti novi prozor u kojem možete pogledati upute ili potvrditi postupak
 • Zatim će se od vas tražiti da u postavkama omogućite preuzimanje iz nepoznatih izvora
 • Kada to učinite, započet će proces preuzimanja koji traje nekoliko sekundi
 • Sljedeći korak je da otvorite opciju preuzetih datoteka u pregledniku, pronađite preuzeti softver i dodirnite ga
 • Vidjet ćete da se aplikacija za klađenje instalira i nakon nekoliko trenutaka možete je koristiti

Instaliranje aplikacija za klađenje iz online trgovina Google Play i Apple

 • Ako koristite Android, otvorite Google Play, a ako koristite iOS, otvorite Apple Store
 • U gornjem kutu ekrana vidjet ćete polje za pretraživanje u koje je potrebno unijeti naziv odabrane kladionice
 • Kada vam sustav prikaže rezultate pretraživanja, ikona kockarske stranice pojavit će se na samom vrhu
 • Kliknite na nju i otvorit će vam se novi prozor u kojem možete pročitati parametre o aplikaciji
 • Provjerite minimalnu verziju mobilnog uređaja koju morate imati za preuzimanje softvera
 • Pritisnite gumb za instaliranje i pričekajte nekoliko trenutaka
 • Ikona aplikacije pojavit će se u izborniku vašeg telefona i možete početi s mobilnim klađenjem

Na kraju, želimo naglasiti da nikada ništa ne preuzimate s neprovjerenih internet stranica. Možete pronaći mnoge aplikacije za klađenje koje sadrže zlonamjerni softver koji može ugroziti sigurnost vaših osobnih i financijskih podataka. Zato mobilne aplikacije uvijek tražite ili na službenim stranicama odabrane online kladionice ili na Google ili Apple trgovinama. Bit aplikacija za klađenje je da vam donesu zabavu i dobit, a ne štetu, stoga poslušajte naš savjet.

Prednosti i mane aplikacija za klađenje

Aplikacija za klađenje ne mora nužno ispunjavati sve standarde dobrog softvera. Može imati i dobre i loše strane, imajući prije svega na umu da svatko od nas ima različite ukuse, interese i ciljeve. Zato u ovom dijelu teksta iznosimo nekoliko prednosti i nedostataka aplikacija za klađenje.

Najbolje aplikacije za klađenje (2022)

Neke od najpopularnijih kladionica u Hrvatskoj koje svojim korisnicima nude aplikacije su Mozzartbet, Germania i Favbet. Zbog brojnih prednosti koje imaju, odlučili smo posvetiti posebnu pažnju svakom od navedenih softvera. Preuzeli smo i testirali aplikacije Mozzartbet, Germania i Favbet i došli do nekoliko zaključaka koje možete vidjeti u nastavku.

Mozzartbet aplikacija

Mozzartbet je razvio softver za Android i iPhone korisnike. Aplikacija za klađenje Mozzart bet nagrađuje sve nove igrače sportskim bonusom od 100% do 100 eura. Osim toga, ako ste upravo otvorili račun u aplikaciji Mozzart, za samo €5 možete dobiti 20 eura besplatnih oklada. Postoji nekoliko karakteristika ovog softvera. Prvo, možete pratiti rezultate sportskih utakmica u sortiranom popisu po datumu. Jednostavno odaberete sport i datum za koji vas zanima rezultat utakmice i sustav će prikazati popis događaja. Također, Mozzartbet aplikacija za klađenje nudi mogućnost provjere tiketa skeniranjem kroz kameru mobilnog uređaja ili unosom ID-a. Osim toga, možete primati Mozzartbet obavijesti, kreirati brze listiće, kladiti se uživo i slično.

Germania aplikacija

Svaki igrač stariji od 18 godina koji posjeduje Android ili iPhone uređaj može instalirati Germania mobilnu aplikaciju. Oni koji preuzmu softver, registriraju se i izvrše prvi depozit mogu aktivirati Hattrick bonus dobrodošlice u iznosu do 200% do 3500 KN. Kao i kod operatera Mozzart bet, aplikacija za klađenje Germania svojim korisnicima nudi nekoliko pogodnosti. Softver podržava sigurne opcije plaćanja, ima mogućnost aktivacije redovnih obavijesti, kreiranje brzih online tiketa i praćenje sportskih rezultata. Obavijesti mogu stizati i kada je aplikacija za klađenje zatvorena, čime se postiže potpuna informiranost korisnika. Također, uz pomoć kamere mobilnog uređaja svaki igrač može provjeriti je li njegov online listić dobitni ili ne.

Favbet aplikacija

Aplikacija za klađenje Favbet dostupna je za preuzimanje na Android i iPhone uređajima i redovito se ažurira. Novi Favbet igrači koji instaliraju aplikaciju i naprave prvi depozit mogu dobiti bonus dobrodošlice od 5000 KN, kao i 200 kuna za oklade bez rizika. Također ovaj softver nudi nekoliko pogodnosti. Ako želite provjeriti rezultate utakmica, to ćete najbrže moći učiniti u aplikaciji. Odaberite filtere kao što su datum, sport, kategorija i turnir i softver će vam odmah pokazati rezultate. Možda je bolja opcija pretraživati kroz aplikaciju. Polje za pretraživanje nalazi se na vrhu ekrana. Tamo trebate unijeti ime tima ili turnira. Mora postojati više od tri oznake da bi pretraga bila uspješna. Naglasili bismo da Favbet softver također šalje redovite obavijesti svojim korisnicima kako ne bi propustili neke od najpovoljnijih kladioničarskih ponuda.