Najbolje Kladionice » Favbet » Aplikacija

Favbet Aplikacija za Klađenje Android i iOS

Od ove godine vjerni igrači koji svoje vrijeme provode na Favbet stranici za klađenje imaju priliku preuzeti mobilne aplikacije za Android i iOS uređaje. Ove aplikacije koje možete preuzeti izravno s njihove web stranice imaju moderan izgled i sve bitne značajke koje su igračima potrebne. Želite li saznati postoje li razlike između mobilne verzije Favbet stranice i Favbet aplikacija i hoćete li biti zakinuti za nešto ako se odlučite za njeno korištenje, nastavite čitati i saznajte sve bitne detalje.
favbet bonus dobrodoslice

UZMI FAVBET BONUS

Mobilna verzija kladionice Favbet

Kao i svaka kvalitetna internetska kladionica, Favbet ima verziju web stranice koja je u potpunosti prilagođena različitim verzijama mobilnih uređaja, te izvrsno funkcionira. Otvorite internetski preglednik sa svog mobitela ili tableta, zatim unesite adresu ove online kladionice, a njihova će se web stranica u potpunosti prilagoditi razlučivosti vašeg zaslona.

Favbetove prepoznatljive boje odmah će privući vašu pozornost i učiniti vidljivima sve važne gumbe, odjeljke i funkcije ove platforme za klađenje. Također se možete prijaviti i registrirati sa svojih mobilnih uređaja, a prije toga pogledati ponudu aktualnih bonusa, sportske i casino ponude, preuzeti mobilnu aplikaciju i još mnogo toga. Kako bi vam sve funkcije bile odmah dostupne, savjetujemo vam da odmah pristupite registraciji. Ako niste sigurni kako to učiniti, cijeli proces registracije je detaljno objašnjen u našem Favbet pregledu koji sada možete pročitati.

Kada se registrirate i prijavite, osvježit će se glavna stranica, a u gornjem desnom kutu nalazit će se ikona i trenutni iznos kuna koji imate na računu. Klikom na ovu ikonu možete nadopuniti svoj račun u samo nekoliko klikova. Ovaj padajući izbornik sadrži opcije plaćanja, podatke o vašem računu, povijest listića, bonuse i poruke. Ako je vaš račun nov, savjetujemo da ga odmah nadopunite jer su sva plaćanja bez provizije. Možete ih napraviti putem kreditnih kartica, Abona, Aircasha, kao i u poslovnicama Favbet.
mobilna verzija favbet

Odjeljak za sportsko klađenjenje

Budući da ste vjerojatno na Favbet došli s namjerom klađenja, pogledajmo Favbet odjeljak za sportsko klađenje. Kada kliknete na izbornik u gornjem lijevom kutu, pred vama će se pojaviti kompletna sportska ponuda ove platforme. Odatle se također možete obratiti na naslovnu stranicu, stranicu promocije ili rezultate ili možete nastaviti s pregledom sportske ponude.

Iznad popisa sportova nalazi se i odjeljak “Favoriti” gdje možete dodati svoje omiljene događaje i lakše im pristupiti. Svakodnevno nude preko 700 nogometnih utakmica, preko stotinu teniskih mečeva, košarke, hokeja na ledu, odbojke, rukometa, vaterpola, američkog nogometa, australskog nogometa, bejzbola, boksa, sporta, e-nogometa, biciklizma i nekih manje popularnih sportova. Na mobilnoj verziji stranice možete se kladiti na politiku, šah, kao i na specijalne oklade kao što su Oscar, Eurosong, Sportska osoba godine i još mnogo toga.

Možete tražiti događaje u posebnim sportovima prema ligama, vremenu igranja ili otržištima klađenja. Bit će vam dostupna mnoga tržišta, a neka od njih su:

 • Pobjednik
 • Hendikep
 • Azijski hendikep
 • Dvostruka Šansa
 • Više / Manje
 • Golovi
 • Poluvremena
 • Specijalne oklade
 • Prolaz
 • Dvoznak
 • Oba daju gol
 • Točan rezultat, i tako dalje.

Naravno, broj opcija klađenja ovisit će o sportu te o tome koliko je određeni događaj popularan i očekivan. Osim tradicionalnog klađenja prije početka nekog sportskog događaja, moguće je kladiti se i uživo na nogomet, tenis, košarku, rukomet, odbojku, badminton, hokej na ledu, e-nogomet, sport i stolni tenis. Također možete pratiti i izravne prijenose određenih utakmica.

Sve u svemu, sve opcije koje ste imali prilike koristiti na svom računalu možete pronaći i putem mobilnog telefona ili tableta. Sve funkcije je lako pronaći, a brzina same stranice ovisi isključivo o vašoj internetskoj vezi. Ako želite još bolje iskustvo i brži pristup Favbet online klađenju, aplikaciju dostupnu za Android i iOS uređaje možete preuzeti izravno s njihove web stranice.

Favbet Aplikacija za Klađenje Android

Favbet aplikacija za Android uređaje omogućuje vam brz i izravan pristup kao i dodatne razine sigurnosti. Možete je preuzeti izravno sa stranice Favbet kada joj pristupite s internetskog preglednika vašeg pametnog telefona. Nemojte se truditi tražiti je u Google Play Storeu, tamo ćete je teško pronaći. Pri dnu naslovnice Favbet možete započeti proces preuzimanja klikom na gumb koji simbolizira Google Play.

Da biste uspješno instalirali aplikaciju Favbet, bilo za Android ili Apple uređaje, slijedite upute u nastavku.

 • Kliknite gumb Google Play na naslovnici Favbet web stranice
 • Dajte dopuštenje mobilnom telefonu za preuzimanje i instaliranje datoteka iz nepoznatih izvora
 • Počnite instalirati apk datoteku koju ste preuzeli
 • Otvorite aplikaciju Favbet i prijavite se ili registrirajte ako još nemate račun

Što se tiče izgleda aplikacije Favbet, ona je vrlo dobro posložena, pa je navigacija stvar intuicije jednog prosječnog kladitelja. Aplikacija je nešto brža i učinkovitija od mobilne verzije Favbet stranice, a lijepo je posložena kada su u pitanju sport i lige.

Na naslovnici Favbet aplikacije možete vidjeti najzanimljivije oklade tog dana, kao i gumbe za lige i događaje. Možete koristiti i simbol tražilice koji se nalazi na sportskoj stranici, a još lakše pronaći željenu utakmicu ili utakmicu.

Dizajn je veoma moderan, a zanimljive boje koje su odabrali dodatno uljepšavaju vaš ugođaj. Kao što smo rekli, navigacija je vrlo jednostavna i intuitivna, a tome dodatno pridonosi veliki pregledni font. Kada odaberete jedan sportski događaj unutar aplikacije, tečajevi će biti dodatno jasni i naglašeni, a moći ćete pronaći tržišta klađenja u različitim kategorijama kao što su poluvremena, golovi, posebne oklade i tako dalje.

Za neke utakmice Favbet također nudi prikaz statistike kao što su prethodne utakmice, poredak u ligi itd. Kada kliknete na koeficijente, događaj će automatski biti dodan na vaš listić. Tada možete potvrditi svoj listić ili nastaviti s dodavanjem još parova.

Jedina mana koju smo uočili su informacije koje nisu dostupne kao u nekim drugim aplikacijama hrvatskih online kladionica. Nedostaju informacije o tečaju i iznosu potencijalne isplate. Međutim, kada kliknete na listić na koji ste dodali svoje omiljene događaje, prikazat će vam se sve važne informacije.

Osim navedenih opcija, video prijenos ćete moći gledati bez problema putem Favbet aplikacije. Jedini uvjet je da imate najmanje 4 GB RAM-a. Ako se kladite uživo, i koeficijent će se mijenjati svakoga trenutka, što će ukazivati ​​zelena i crvena oznaka.
favbet aplikacija

Favbet Aplikacija za Klađenje iOS

Korisnici iOS uređaja također imaju mogućnost preuzimanja Favbet aplikacije izravno s Favbet početne stranice. Korištenjem Favbet iOS aplikacije imate priliku kladiti se na najviše koeficijente, pratiti prijenos utakmica, lako pretraživati ​​sportske događaje, uplaćivati ​​i podizati novac i još mnogo toga.

Da biste preuzeli aplikaciju Favbet za iOS, slijedite ove korake:

 • Kliknite gumb App Store na početnoj stranici Favbet
 • Dajte svom mobitelu dopuštenje za preuzimanje i instaliranje datoteka iz nepoznatih izvora
 • Instalirajte apk datoteku koju ste preuzeli
 • Otvorite aplikaciju Favbet i prijavite se / registrirajte

Treba napomenuti da vam je potreban iOS 9.0 ili noviji da bi Favbet aplikacija radila. Također, ova će aplikacija zauzeti 93,5 MB memorije.

Što se tiče izgleda Favbet iOS aplikacije i njenih značajki, one su identične onima koje smo opisali u odjeljku Favbet Android aplikacije iznad.

Uplata i Isplata Putem Favbet Aplikacije

Kladionici vjerojatno očekuju isti broj načina plaćanja unutar Favbet aplikacije kao što su imali priliku iskusiti na web stranici Favbet. Međutim, trenutno to nije slučaj. Naime, Favbet novčane transakcije u ovom slučaju ograničene su na kreditne i debitne kartice, A-bon način plaćanja i plaćanja u Favbet poslovnicama. Aircash se ne može koristiti za transakcije iz mobilne aplikacije, što je razlika u odnosu na web stranicu. Međutim, nećete imati transakcijske naknade unutar Favbet aplikacije, a ograničenja za plaćanja i isplate ostat će identična kao na web stranici. Što se tiče isplata, postoje opcije isplate putem bankovnih računa ili na šalterima najbliže Favbet kladionice.