Najbolje Kladionice » Škola Klađenja » Niski Tečajevi

Klađenje na Niske Tečajeve

Postoji niz strategija klađenja koje mogu pomoći igračima da ostvare profit. Naravno, nijedna strategija ne može jamčiti dobitke, ali svakako povećavaju vaše šanse, osobito na duge staze. Budući da postoji mnogo strategija, ne postoji najbolja, već samo ona koja je najbolja za vas i koja odgovara vašem stilu igre. Klađenje na niske koeficijente vrlo je popularna strategija koja dolazi s najmanjim rizikom, ali i s proporcionalno nižom zaradom. Vrlo je pogodna za igrače koji su novi u svijetu klađenja, one koji su strpljivi kao i za druge koji ne vole previše riskirati. Kako biste saznali je li ova strategija isplativa, kako je provesti i kako dodatno povećati svoje šanse, nastavite čitati.

Klađenje na Niske Tečajeve: Je Li Isplativo?

Klađenje na Niske TečajeveVeliki broj igrača uživa u ovoj vrsti klađenja, upravo zato što se pokazalo isplativim. Iako se na prvi pogled ne čini da možete puno zaraditi kada se npr. kladite na favorita, a koeficijent na to je ispod 1.5, morate promijeniti način razmišljanja.

Bit svake strategije je promatrati uloge, dobitke i gubitke tijekom dugog vremenskog razdoblja, te mjeriti uspjeh na kraju razdoblja koje ste postavili. To može biti razdoblje od mjesec dana, a možete odabrati i duže.

Kladioci za koje možemo reći da su profesionalci jako vole statistiku, a statistika kaže sljedeće. Mali dobici na velikom broju oklada vrijede više od veće zarade na pojedinačnim okladama. Zato smo spomenuli da klađenju treba pristupiti s određenim vremenskim razdobljem na umu. Dakle, nije potrebno svaki put pobijediti, nego pobijediti više puta nego što ste izgubili. Tako ćete biti u plusu, a koeficijenti koji su niski i upućuju na to da je vrlo vjerojatno da će se neki ishod dogoditi, omogućit će vam upravo to.

Ako i dalje želite uključiti malo rizika u svoju igru ​​i povećati svoj potencijalni dobitak, možete se kladiti na dva ili tri događaja s niskim koeficijentom, možete igrati tržišta klađenja s dva ishoda, broj golova i koševa s ​​niskim granicama i tako dalje.

Klađenje na Niske Koeficijente: Strategija

Iako je klađenje na niske koeficijente strategija samo po sebi, možete primijeniti druge strategije unutar nje i kombinirati ih. Iako neki igrači imaju svoju omiljenu strategiju i vole je se pridržavati, stručnjaci kažu da je najpametnije kombinirati strategije i uzeti u obzir što više čimbenika. Naravno, to vrijedi za nešto iskusnije igrače, za novije kladitelje to u početku može biti prezamorno. Za one koji su zainteresiraniji, posebno će biti zanimljiva sljedeća strategija.

Progresivna Strategija

Progresivna strategija može se koristiti u velikom broju igara na sreću, sportskom klađenju, pa čak i nekim kasino igrama. Igrači koji se odluče kladiti na niske koeficijente također ga mogu primijeniti. Naime, vrlo je pogodan zbog potencijalnog eksponencijalnog rasta dobiti, što ćemo sada objasniti.

Zamislite da se kladite na nogometnu utakmicu, a koeficijent na favorita na kojeg se kladite je 1.4. Odlučili ste uložiti 100 kuna, a osvojili ste 140 kuna. Zatim uzimate taj iznos i kladite se na sljedeću utakmicu s istim koeficijentom. Sada ste osvojili 196 kuna. Sljedeće što ćete učiniti je uložiti cijeli iznos od 196 kuna na isti ili sličan koeficijent, a dobit će vam rasti puno više nego kada se uvijek kladite s istim iznosom. Međutim, stručnjaci kažu da bi seriju trebali prekinuti nakon 6 oklada, jer je vjerojatnost pobjede 7 puta zaredom vrlo mala.
nizak tecaj

Bazično Klađenje sa više niskih tečajeva

Kada se kladite na niske koeficijente, moguće je podići igru ​​na sljedeću razinu, povećanjem broja parova na listiću. Naravno, u tom slučaju se i rizik povećava, ali ne toliko kao kada ovu strategiju primjenjujete kod parova koji imaju visoke tečajeve.

Kada na listić stavite par s koeficijentom 1.3, vaš dobitak možda neće biti dovoljno velik, pa umjesto da se kladite na događaj s mnogo većim tečajem, dodajte još jedan ili dva s jednako niskim koeficijentom. Rizik je malo veći, ali dobitak je puno motivirajući.

Bit ove strategije je pronaći ravnotežu. Na listić trebate dodati dovoljan broj parova, ali opet nemojte pretjerivati ​​jer svakim novim povećavate rizik i mogućnost gubitka uloženog novca. Kontrola rizika je ključna, pa se ova strategija ne preporučuje impulzivnim igračima.

Iako niski tečajevi pokazuju da je vjerojatnost ishoda visoka, nikada nemojte zaboraviti uključiti sve važne čimbenike u svoju odluku. U posljednji trenutak mogu se promijeniti sastavi momčadi, vremenska prognoza i drugi čimbenici koji mogu, ali ne moraju biti slabost favorita. Kada dobro poznajete momčad na koju se kladite, jasnije ćete vidjeti jesu li niski tečajevi stvarno opravdane ili ne.