Najbolje Kladionice » PSK Kladionica » Registracija

PSK Registracija: Korak po korak

Registracija je obavezan korak prije početka vaše online kladioničarske avanture. Konkretno, PSK kladionica je osmislila formalnu proceduru otvaranja računa za nove igrače, no uz pomoć našeg vodiča korak po korak sigurni smo da ćete je proći lako i bez poteškoća.

Trebate znati da će vas PSK kladionica nagraditi za uspješnu registraciju. Tvrtka je kreirala tri posebna bonusa dobrodošlice kako bi se prilagodila igračima različitih interesa. Sama aktivacija bonusa vezana je za proceduru registracije, pa prijeđimo odmah na stvar.

psk bonus

UZMI PSK BONUS

PSK Registracija Bonus

Kao novi igrač PSK-a, odmah nakon završetka postupka registracije i prve uplate, na raspolaganju će vam biti ne jedan već tri bonusa dobrodošlice. Bez obzira jeste li ljubitelj kasina, sporta ili brzih igara poput Lota, PSK je ima ponudu za vaš ‘Dobar početak’.

UZMI PSK BONUS

Casino Bonus od 333 besplatnih vrtnji, 100% Lotto Bonus do 30€ i Sport Promocija do 100€ tri su bonusa dobrodošlice koje nudi PSK, a na vama je da donesete odluku koji ćete aktivirati još tijekom trećeg koraka otvaranja računa. Minimalni depozit potreban za primanje jedne od gore navedenih promocija će varirati ovisno o tome koju ponudu odaberete. Više o Prva Sportsk Kladionica bonusu i drugim važnim značajkama, možete pročitati u našem PSK pregledu.

PSK Registracija: Kako napraviti PSK račun

Možemo reći da PSK kladinica ima zahtjevniju proceduru registracije u odnosu na druge operatere. Kako ne biste imali nedoumica oko podataka koji će se od vas tražiti, pratite nas kroz vodič do posljednjeg koraka.

Prije svega, kako biste počeli stvarati svoj PSK račun, morate pristupiti njihovoj službenoj web stranici. To možete učiniti izravno s naše platforme klikom na ‘Uzmi PSK bonus’. Sada ćemo odmah prijeći na detalje same registracije.

Korak 1: Upišite e-poštu i broj telefona / kreirajte korisničko ime i lozinku

U prvom koraku trebate ukucati svoju email adresu. Važno je da pružite točnu e-mail adresu jer će se ona kasnije koristiti za potvrdu vašeg računa putem verifikacionog linka. Nakon toga potrebno je kreirati lozinku (mora sadržavati najmanje jedno veliko i malo slovo te broj) i korisničko ime. Na kraju prvog dijela procesa registracije potrebno je ukucati telefonski broj koji može izdati domaći ili strani mobilni operater.

psk registracija

Korak 2: Unesite ostale osobne podatke

Sada možete unijeti svoje ime i prezime, datum rođenja, OIB i IBAN. Za one koji ne znaju svoj OIB, operater je ostavio link na kojem možete provjeriti te podatke za nekoliko trenutaka. Klikom na polje ‘Dalje’, bit ćete preusmjereni na zadnji korak PSK registracije.

psk registracija bonus

Korak 3: Odaberite bonus i dovršite registraciju

Na kraju ćete morati unijeti sve ostale podatke koji se od vas traže i složiti se s Uvjetima kladionice. Po želji, s padajućeg popisa možete odabrati bonus dobrodošlice, kao i opciju primanja obavijesti i novosti od operatera.

psk bonusi

Korak 4: Aktivacija i verifikacija računa

Nakon uspješno završene registracije, sve što trebate učiniti je potvrditi e-mail putem linka koji će se nalaziti u vašem inboxu na adresi koju ste unijeli. Ništa vas ne sprječava da nakon toga napravite uplatu i počnete ulagati, ali prije prve isplate morate potvrditi svoj novi račun. To možete učiniti učitavanjem identifikacijskog dokumenta izravno na službenoj web stranici PSK-a. Procedura verifikacije traje 48h.