Najbolje Kladionice » Mozzart » Mozzart Bonus Bez Uvjeta – Uzmi 5 EUR Freebeta

Mozzart Bonus Bez Uvjeta – Uzmi 5 EUR Freebeta

Kladionica Mozzart nedavno je najavila jedinstveni bonus dobrodošlice za sve igrače koji je preuzmu izravno s naše stranice. To znači da se radi o ekskluzivnom bonusu koji ćete dobiti i koji ne zahtijeva nikakvo plaćanje, a možete ga dobiti kada na ovoj stranici kliknete gumb za preuzimanje bonusa i registrirate se na Mozzart.

mozzart free bet

UZMI MOZZART FREEBET

Kako mogu uzeti Mozart bonus bez uvjeta? – Korak po korak

Kako bismo vam detaljnije objasnili kako preuzeti Mozzart bonus bez uvjeta, slijedite korake koje ćemo objasniti u nastavku:

Korak 1. Kliknite gumb za preuzimanje Freebeta na ovoj stranici
Korak 2. Napravite račun na Mozartu. Klikom na gumb odvest ćete se izravno na Mozzart registraciju koju možete izvršiti u samo nekoliko trenutaka
Korak 3. Verifikujete svoj račun. Pošaljite sliku jednog od svojih osobnih dokumenata agentima Mozzarta kako bi potvrdili vaš identitet i da ste punoljetni.
Korak 4. Igrajte s 5 EUR bez uvjeta, koji će vam biti dodijeljeni najkasnije 72 sata nakon verifikacije.

UZMI MOZZART FREEBET

Kao i sve druge promocije koje organiziraju online kladionice, i ova dolazi s uvjetima, pa da vidimo koji su uvjeti za ovu Mozzart Freebet promociju.

Pravila i Uvjeti za Freebet Promociju

  1. Početak razdoblja promocije za freebet je 1. studenog 2023. godine.
  2. Promocija je ekskluzivna za igrače iz Hrvatske, Sjeverne Makedonije i Austrije.
  3. Vrijedi isključivo za igrače koji pristupe s partner (affiliate) stranica.
  4. Ova promocija nema određeno trajanje. Ipak, mozzart.com zadržava pravo izmjene i prekida promocije prema vlastitom nahođenju, bez prethodne najave.
  5. Kako biste se kvalificirali za freebet, igrači moraju registrirati račun na mozzart.com i uspješno dovršiti postupak verifikacije. Postupak verifikacije mora biti dovršen unutar 7 dana kako biste ostvarili pravo na bonus. Više informacija o verifikaciji Mozzart računa možete pronaći ovdje (https://help.mozzart.com/account-and-registration).
  6. Freebet u iznosu od 5 EUR bit će uplaćen na račun igrača unutar 72 sata nakon završetka postupka verifikacije.
    Sredstva dodijeljena putem freebets-a mogu se koristiti za sportsko klađenje, klađenje uživo, igre na sreću i Lucky Super 6.