Najbolje Kladionice » Mozzart » Aplikacija

Mozzart Aplikacija za klađenje Android i iOS

Mozzart je jedan od najprestižnijih operatera u Hrvatskoj koji prati inovacije i poštuje sigurnosne standarde. Već duže vrijeme igrači na ovoj online kladionici imaju priliku kladiti se putem mobilnih uređaja, neovisno o modelu. No, ono što možda nije svima poznato je da je Mozzart razvio softver za Android i iOS. Mozzart aplikacija može se preuzeti i instalirati potpuno besplatno. U daljnjem dijelu teksta testirali smo Mozzart aplikaciju za oba gore navedena operativna sustava te prikazali proces preuzimanja softvera.

mozzart bonus dobrodoslice

UZMI MOZZART BONUS

Mobilna verzija stranice Mozzart

Službena stranica Mozzart prilagođena je mobilnim uređajima i zaštićena je SSL enkripcijom podataka. Stanica je moderno dizajnirana s minimalnim sučeljem, što znači da ćete se lako snaći u njoj, bez obzira jeste li je posjetili prvi put. U središtu stranice možete proći kroz nekoliko aktualnih sportskih događaja i pogledati njihove tečajeve. Sportovi su označeni ikonama i možete ih pomicati vodoravno. Polja za registraciju i prijavu nalaze se na vrhu stranice, a pokraj njih je kvadratić koji pritiskom na njega otvara padajući izbornik.

U padajućem popisu nalaze se polja za promocije, klađenje, pomoć, novosti, postavke i slično. U postavkama možete promijeniti temu stranice iz svijetle u tamnu ili obrnuto, kao i postaviti format tečaja koji vam odgovara. U ponudi su decimalni, američki i engleski tečajevi. Ovdje također možete postaviti jezik stranice na hrvatski, engleski, makedonski, srpski, španjolski i druge. Polja za preuzimanje aplikacije “Download from Google Play” i “Download from App Store” nalaze se na samom dnu stranice i lako ćete ih pronaći.
mozzart mobilna verzija sajta

Mozzart aplikacija – Kako preuzeti?

Postoje dva načina da se preuzme Mozzart aplikacija. Prvi je preuzimanje softvera izravno sa službene web stranice operatera, dok se drugi odnosi na instalaciju aplikacije iz internetske trgovine. U daljnjem tekstu objasnit ćemo korak po korak kako preuzeti i Android i iOS softver sa službene stranice operatera. Naglašavamo da ne smijete preuzimati nikakav softver za klađenje ili bilo koji drugi softver s nepouzdanih web stranica jer mogu ugroziti sigurnost vaših osobnih i financijskih podataka.

Preuzimanje Mozzart aplikacije za Android:

 • pristupite službenoj stranici platforme za klađenje i pomaknite se do dna
 • vidjet ćete gumb “Preuzmi s Google Play-a”, kliknite na njega
 • otvorit će se nova stranica na kojoj možete pogledati upute ili ponovno pritisnuti gore spomenuti gumb
 • od vas će se tražiti da u postavkama telefona dopustite preuzimanja iz nepoznatih izvora, što trebate učiniti
 • softver će biti preuzet, tada ga trebate pronaći u odjeljku “preuzimanje” vašeg preglednika i pokrenuti instalaciju
 • instalacija traje nekoliko trenutaka i nakon završetka možete otvoriti Mozzart aplikaciju

Budući da je Mozzart aplikacija dostupna za Android i iPhone uređaje, možete je preuzeti i na Android i Apple online trgovinama. Kada preuzmete iOS aplikaciju sa službene stranice Mozzart-a, bit ćete preusmjereni direktno na Apple trgovinu. Ovdje možete vidjeti sve značajke aplikacije kao i koju verziju uređaja morate imati da biste preuzeli softver. Preuzimanje iz online trgovine funkcionira tako da provjerite značajke aplikacije, pritisnete tipku “Instaliraj” i pričekate nekoliko trenutaka dok se ne pojavi u izborniku vašeg iOS ili Android mobilnog uređaja.

Mozzart aplikacija za iOS

Ako ste korisnik iPhone ili nekog drugog iOS uređaja, kao što ste vidjeli, Mozzart aplikacija može se preuzeti potpuno besplatno s Apple Store-a. Kada je otvorite, možete se odmah prijaviti ili završiti proces registracije. Za kreiranje računa u aplikaciji dobivate 100% bonus dobrodošlice do €100 + €20 besplatnih oklada. Nakon prijave bit će vam dostupno klađenje na nogomet, košarku, odbojku, tenis, stolni tenis i druge sportove. Svoj online tiket možete jednostavno kreirati pritiskom na tečajeve željenog sporta.

Ako dodirnete zadani gumb u donjem desnom kutu otvorit će vam se online listić na kojem možete provjeriti tržište klađenja, moguće dobitke, kreirati sustavnu okladu i slično. iOS aplikacija također omogućuje sortiranje sportskih događaja za 1 sat, danas, 3 dana ili sve dane, što će dodatno olakšati pronalazak željene utakmice. Sve oklade koje je igrač ikada položio u Mozzart aplikaciji mogu se provjeriti po datumu. Također ćemo naglasiti da aplikacija podržava odgovorno igranje i pruža mogućnosti za samoisključivanje ili postavljanje ograničenja depozita od strane svojih korisnika.

Mozzart aplikacija za Android

Sve posebnosti iOS Mozzart aplikacije vrijede i za verziju prilagođenu Android korisnicima. Dakle, svaki novi igrač koji koristi operativni sustav Android i koji se registrira u aplikaciji Mozzart kladionice ima na raspolaganju 100% bonus dobrodošlice do €100 + €20 besplatnih oklada. Sportovi u ponudi su nogomet, košarka, odbojka, tenis, pikado, esport i još mnogo toga. Igrači se mogu okladiti na novčanu liniju, više/manje, prvi koji će postići pogodak i druga tržišta klađenja. Dodirom na tečajeve kreira se online listić u kojem je moguće provjeriti potencijalne dobitke, odabrane parove, odabrano tržište i slično.

Na vrhu aplikacije nalazi se i traka za pretraživanje. Ovdje se može unijeti željeni meč kako igrač ne bi gubio vrijeme tražeći ga u aplikaciji. Sportske utakmice također se mogu selektirati opcijama 1 sat, 3 dana i drugim, kao u iOS softveru. Uz to, korisnici Android Mozzart aplikacije mogu pregledavati povijest igranja po datumima ili aktivirati opcije odgovornog igranja. Opcije samoisključivanja su zabrana log in-a od 24 sata do 3 mjeseca, a igrači imaju i mogućnost sami odabrati datum do isteka isključenja. Ograničenja depozita mogu se postaviti za dnevna, tjedna i mjesečna razdoblja.

mozzart aplikacija hr

Mozzart aplikacija – Uplata i Isplata

Postoje tri dostupne opcije uplate i isplate koje igrači mogu koristiti putem Android i iPhone Mozzart aplikacija. To su:

 • SafeCharge
 • Skrill
 • Trustly

Za prva dva navedena načina plaćanja minimalni depozit je ograničen na 10 EUR po transakciji, dok je za Trustly minimalna uplata 45 EUR. Maksimalni depozit putem SafeChargea ograničen je na 5000 EUR, dok za ostale sustave nije određen. Depoziti putem bilo koje od gore navedenih opcija su trenutni i ne uključuju dodatne troškove.

Naglasit ćemo jednu vrlo važnu stvar koju svaki korisnik mora napraviti prije uplate i isplate u aplikaciji. Riječ je o autentifikaciji računa kojoj se pristupa klikom na polje “Učitaj dokument”. Kako bi potvrdio račun, igrač mora dostaviti sljedeće dokumente:

 • fotografije obje strane identifikacijskog dokumenta
 • fotografija lica korisnika
 • fotografija prednje strane bankovne kartice

U aplikaciji igrači imaju uvid u sve transakcije koje su izvršili preko Mozzart računa. U kalendaru mogu označiti datum za koji su zainteresirani za provjeru transakcija na računu i sustav će automatski prikazati rezultate. Provjera transakcija, uz samoisključenje i ograničenje depozita, je još jedan način da se pomogne problematičnim igračima da troše manje novca na online klađenje.